fbpx

Непоказвани кадри: „Мишки“ в Хелс Китчън около Шеф Ангелов

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Непоказвани кадри: Мишки в Хелс Китчън около Шеф Ангелов

Цветомира от Враца безспорно стана любимка на шеф Ангелов и на голяма част от зрителите.

Всички чакат щом си отвори устата да каже нещо, което ще ги разсмее.

външна реклама

Забавното момиче развеселява с пропуските си в познанията си по много въпроси, което и самата тя осъзнава.

Но зрители са възмутени от шеф Ангелов, че при всеки повод подчертава това, тенденциозно й задава въпроси, на които знае, че няма да отговори.

Скандалното видео вижте най-долу в статията:

Унижението на участниците не се простира само върху Цвети, може би няма нито един вътре, който да не го е изпитал на гърба си.

В неизлъчвани кадри виждаме точно една такава гавра с готвачи, които имат претенциите да са добри. Ангелов изпрати неукото момиче да ги учи на кулинария и още повече – да ги нарече „мишки“.

Занесе на изгонените уелингтън придружен с думите:

Мишки, вижте какво е хубав уелингтън – хубаво месо, хрупкаво тесто, хубав дюксел.

Ето това е стандарта на Хелс китчън. Това трябва всеки един от нас да го може.

Зрителите са на мнение, че шеф прекалява на моменти, едно е тези думи да излязат от устата на професионалист и друго на начинаещ готвач с нула опит.

И като е казал Ангелов да ги нарече мишки, непременно ли трябва така да постъпи?

Щото е Цвети ли?

Първо да се замисли, че така обижда хора, които в момента нищо не са я обидили. Шефа й казал. Ако някой й каже върви и удари някой, тя ще го направи ли. Кои от вас ще отидат и кажат обидни думи на хора, които нищо не са им направили?

Шеф Ангелов, не ви прави чест да обиждате така.

И тази Цветомира от червеният отбор ли е най добрата готвачка, че нея я пращате да учи сините на готвене.

Единственото което знаят е да се подиграват на това дете Цветомира, а те самите един омлет не могат да забъркат- всички до един не знаят да готвят, а за самочувствие и подигравки са ТОП и най-тъпото и тъжното е, че шефа подстрекава това поведение и който не го усеща си няма и представа от човешки отношения.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!