fbpx
БГ звезди

Кадри: Ненчо Балабанов, Инстаграм

Ненчо Балабанов определено е „под пара“ в последните месеци. Той получи доста сериозен ангажимент от Маги Халваджиян да бъде ко-водещ на шоуто „Звездите в нас“, което се радва на изключително висок рейтинг по „Нова“. Малко след старта на телевизионния сезон пък актьорът сключи брак с новата си любима Кристина. Това стана на 24 септември, а точно 30 дни по-късно реши да я заведе в най-романтичния град – столицата на любовта Париж.

Двамата публикуват снимки в социалните мрежи от медения си месец, на които изглеждат изключително щастливи. Под една от снимките Балабанов е написал La vie est belle, което на френски означава „Животът е прекрасен“. Те са разгледали и доста емблематични места, като са посетили и Лувъра, става ясно от постнатите снимки в социалните мрежи.

Ненчо неведнъж е споделял, че е намерил любовта на живота си в лицето на служителката в известна компания за автомобили. Те имат 13 години разлика, но това не пречи на обичта им.

Актьорът се ожени за втори пък като от първата си съпруга, която е музикален педагог, има 16-годишен син на име Богомил. Роденият в Котел Балабанов имаше преди време връзка с популярната певица Йонна Драгнева, която пък сега е с телевизионния водещ Мирослав Димитров и дори му роди две деца.

Ненчо Балабанов е претрупан с ангажименти, като освен в шоуто на Маги Халваджиян се изявява и в театрален спектакъл с Александра Раева, който предстои да обиколи няколко града в Европа.


Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

Блиц Новини
Продукцията връща Петър във Фермата

Кадри БТВ Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото. Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да …

error: Content is protected !!