fbpx
БГ звезди

Кадри: Ненчо Балабанов, Инстаграм

Ненчо Балабанов определено е „под пара“ в последните месеци. Той получи доста сериозен ангажимент от Маги Халваджиян да бъде ко-водещ на шоуто „Звездите в нас“, което се радва на изключително висок рейтинг по „Нова“. Малко след старта на телевизионния сезон пък актьорът сключи брак с новата си любима Кристина. Това стана на 24 септември, а точно 30 дни по-късно реши да я заведе в най-романтичния град – столицата на любовта Париж.

Двамата публикуват снимки в социалните мрежи от медения си месец, на които изглеждат изключително щастливи. Под една от снимките Балабанов е написал La vie est belle, което на френски означава „Животът е прекрасен“. Те са разгледали и доста емблематични места, като са посетили и Лувъра, става ясно от постнатите снимки в социалните мрежи.

външна реклама

Ненчо неведнъж е споделял, че е намерил любовта на живота си в лицето на служителката в известна компания за автомобили. Те имат 13 години разлика, но това не пречи на обичта им.

Актьорът се ожени за втори пък като от първата си съпруга, която е музикален педагог, има 16-годишен син на име Богомил. Роденият в Котел Балабанов имаше преди време връзка с популярната певица Йонна Драгнева, която пък сега е с телевизионния водещ Мирослав Димитров и дори му роди две деца.

Ненчо Балабанов е претрупан с ангажименти, като освен в шоуто на Маги Халваджиян се изявява и в театрален спектакъл с Александра Раева, който предстои да обиколи няколко града в Европа.

външна реклама
Нова тв
Георги и Фейгин от „Игри на волята“ заминаха далеч от България

Кадри: Инстаграм – Георги Янев и Александра Фейгин Георги Янев и Александра Фейгин се радват на силна любов помежду си след края на „Игри на волята“, става ясно от техни снимки в социалните мрежи. Плувецът и участничката на последната Зимна олимпиада минаха през доста катаклизми, но в момента са много …

БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

error: Content is protected !!