fbpx

Не, не е смешно: Шеф издевателства с Цвети

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Не, не е смешно: Шеф издевателства с Цвети

Всяко включване на Цветомира от Враца предизвиква смях, затова и шеф Ангелов не пропуска повод да я предизвика.

Нещата обаче според мнозина вече не са смешни и приличат на издевателство с нея.

Какво означава“глазира“?

Еми незнам шеф, мисля, че е онова със захарта, отговори врачанката.

Същият успех имаха и отговорите й на въпрос за молекулите.

Цветомира, какво е молекула?

Ей такова кръгло, показа кръгче с ръка. Еми не мога, то е биологично, не не химично е, поправи се тя.

Колко такива кръгли неща има в теб?. Това бе следващия труден въпрос.

Еми незнам шеф, не съм ги броила. Добре, казвам двеста.

Аз все нещо не съм разбрала, не мога да разбера защо така, такава е самооценката на Цвети.

Това стана повод да се зароди спор и сред зрителите.

Според мнозина това е забавно.

Браво Цвети! Развеселявай ни,стига с тези негативни коментари,на който не му харесва има и други телевизионни програми.

Абе я стига сте се превъзнасяйте с това елементарно момиченце,нямам нищо против,но не виждате ли,че шеф Ангелов си прави шоу с нея…това е още по лошо и от нашите коментари..

трябва им рейтинг на хората, от това печелят. Но дали е най- важно колко е учен един човек. Едно време тези дето са хранили държавата не са знаели да смятат и пишат. Сега всички сме професори, но един домат не можем да отгледаме.

Минус две. Сякаш наистина е паднала от Марс и още се ориентира в обстановката, но не много успешно. Казват, че имала талант. Не знам точно какъв е този й талант, но мисля, че ще успее да се реализира в някоя закусвалня У Враца да пържи мекици или на скарата да подвиква на минувачите „който разбира тука се спира“.

С този тембър може да поизплаши хората, но популярността ще й помогне да се реализира. Иначе в Хелс китчън е поредния шут. Нещо като Пецата, който си затискаше зелето с жълти павета, за цвят, и Гичка от стола, която се учеше на medium well.
Цвети трябва да залегне и над учебниците, да може да подобри поне общата си култура и да придобие основни знания, все пак е абитуриентка.

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!