fbpx

Не, не е смешно: Шеф издевателства с Цвети

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ: Не, не е смешно: Шеф издевателства с Цвети

Всяко включване на Цветомира от Враца предизвиква смях, затова и шеф Ангелов не пропуска повод да я предизвика.

Нещата обаче според мнозина вече не са смешни и приличат на издевателство с нея.

външна реклама

Какво означава“глазира“?

Еми незнам шеф, мисля, че е онова със захарта, отговори врачанката.

Същият успех имаха и отговорите й на въпрос за молекулите.

Цветомира, какво е молекула?

Ей такова кръгло, показа кръгче с ръка. Еми не мога, то е биологично, не не химично е, поправи се тя.

Колко такива кръгли неща има в теб?. Това бе следващия труден въпрос.

Еми незнам шеф, не съм ги броила. Добре, казвам двеста.

Аз все нещо не съм разбрала, не мога да разбера защо така, такава е самооценката на Цвети.

Това стана повод да се зароди спор и сред зрителите.

Според мнозина това е забавно.

Браво Цвети! Развеселявай ни,стига с тези негативни коментари,на който не му харесва има и други телевизионни програми.

Абе я стига сте се превъзнасяйте с това елементарно момиченце,нямам нищо против,но не виждате ли,че шеф Ангелов си прави шоу с нея…това е още по лошо и от нашите коментари..

трябва им рейтинг на хората, от това печелят. Но дали е най- важно колко е учен един човек. Едно време тези дето са хранили държавата не са знаели да смятат и пишат. Сега всички сме професори, но един домат не можем да отгледаме.

Минус две. Сякаш наистина е паднала от Марс и още се ориентира в обстановката, но не много успешно. Казват, че имала талант. Не знам точно какъв е този й талант, но мисля, че ще успее да се реализира в някоя закусвалня У Враца да пържи мекици или на скарата да подвиква на минувачите „който разбира тука се спира“.

С този тембър може да поизплаши хората, но популярността ще й помогне да се реализира. Иначе в Хелс китчън е поредния шут. Нещо като Пецата, който си затискаше зелето с жълти павета, за цвят, и Гичка от стола, която се учеше на medium well.
Цвети трябва да залегне и над учебниците, да може да подобри поне общата си култура и да придобие основни знания, все пак е абитуриентка.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!