fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Не, други, а не Димо и Ралица са победители в Капките

Димо и Ралица безспорно направиха нещо страхотно, но други участници също се представиха блестящо и според нас можеха да спечелят.

Трябва да се отбележи, че емоцията по незабравимата Ваня Костова също бе от значение при избора на победител.

външна реклама

Това е безспорно, както е безспорно страхотното изпълнение на Димо и Ралица.

Вечерта на българските дуети взриви публика и зрители в „Като две капки вода“. Любими песни прозвучаха от сцената и участниците, заедно с оригиналните дуетни половинки се справиха повече от блестящо.

Няма коментар с негативно мнение за тази българска вечер, всички са във възторг и благодарят за уникалното преживяване.

Емоционален финал на тази вечер, в която отново видяхме и чухме прекрасни български музиканти и актьори. Дано и в следващите предавания има повече българска музика и спомен за певци и творци, които ги няма сред нас, но музиката, песните, текстовете и гласовете им остават завинаги в паметта ни.

Беше прекрасно изпълнение! Тази вечер,бе най-хубавата до момента от сезона. Хубави песни,на едни от най-любимите български изпълнители. Благодаря на г-н Халваджиян, че внася толкова настроение с това прекрасно и любимо предаване! Вечер с Българска музика, зараждаща позитивно настроение. Браво на всички участници,представиха се страхотно!

Българската музика е много специална! Тази вечер беше най- добрата от целия сезон до момента.

Заслужено Ралица и Димо спечелиха първото място, но и изпълненията на Владо в образа на Любо Киров и на Тома като Миро бяха блестящи.

А Христо Петков бе феноменален в имитацията си на Стенли и с право хората се възмущават затова, че остава недооценен в повечето случаи.

Появиха се обаче и други мнения

Прекрасна вечер! Но защо Христо Петков отново беше прецакан при гласуването по телефона!?

Христо Петков, Владо, Тома, Керана… заслужаваха повече победата от тия двамата.

Христо Петков заслужаваше първото място и днес и миналия път!

Но заради Ваня Костова /която е прекрасна певица, разбира се/ и днес заради “Тоника” и песента “Приятели”, той остана в сянка, за съжаление !

Поне 3, даже 4-ма бяха по-добри от тяхЗащо отново избутаха Христо Петков? И в двата случая се заиграха с емоцията към Ваня Костова.

Имаше и други критики:

Добре! Да кажем, че заслужено спечелиха, ама поне текста да бяхте научили бе, хора….. Кой си спомня за полето с младите жита, но приятели ще има вечно други скитат там сега. Други тичат към РЕКАТА винаги двама винаги…… И „Тоника“ бяха там не го ли чуха това, че пеят Други тичат към полето…… Сега може да изглежда дребнаво, но се чува ясно. Уникална прилика на Ралица с Ваня Костова, но само като визия.
И това беше с българската музика, а сега ще си слушаме ония звуци на маймунския инглиш от следващия път, та до края!
Спокойно, ще дойде време и ще спрете с тези звуци на инглиш…..!!!

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!