fbpx

Не искам да ви плаша, но ще ви кажа истината за метеора над България, обяви Боби Лазаров

Блиц Новини

Кадри БТВ: Не искам да ви плаша, но ще ви кажа истината за метеора над България, обяви Боби Лазаров

„Да ви призная, аз лично видях тази светлина. Разхождайки си кучето снощи, видях ярка светлина за секунди, помислих, че ще вали, но малко по-късно разбрахме, че всъщност се крие друг феномен.“

Това призна новата водеща на сутрешния блок на БТВ Ванина Недкова.

Страшен тътен уплаши Северозапада снощи около 22 часа. На територията на Видин е забелязана светлина и много хора са станали свидетели на явлението. Според последни данни метеор е паднал на територията на Румъния, като няма нанесени щети и пострадали хора.

За някои това е било страшно събитие, къщи са се разтресли, други пък съобщават, че не е било кой знае какво събитие, дори са помислили, че е заря.

Гостът, поканен да коментира събитието сподели, че не е видял момента на падането, гледал е съпругата си. Това водещата Ванина Недкова отчете като огромна грешка.

„В момента има активен метеорен поток, който се нарича Южни делта-Аквариди, възможно е това да са части от него. Има един огромен метеоритен астериоден пояс между Марс и Юпитер, много често заради сблъсъците, които се случва оттам тръгват тела към Земята, каза синоптикът на БТВ Борислав Лазаров.

Според него това е метеор с големината на портокал и за астрономите е много дребна частица, която уредите не могат да уловят.

Ако това беше с размерите на автомобил например, можеше да нанесе щети, колкото бомбата над Хирошима, посочи Боби Лазаров.

Той уточни, че не иска да плаши зрителите, но това са научни данни.

Уплашените са го преживели вече, останалите се шегуват.

Скучен ден в Бтв, щом един метеорит им е приоритетна новина. Докато си цъкат в офиса не е лошо направят едно проучване, колко такива метеорити падат ежедневно.

Извънземните са потърсили най-старата нация на Земята и са решили да кацнат първо при нас, логично 😀 ! Ама нещо се е объркало при кацането 😀 !

Колко неща сме преживели в Северозапада,така че нищо вече не може да ни изненада.

РЕПОРТЕРКАТА: Хората не са го заснели (само охранителните камери).Не сме го видели, но наистина много красиво явление! 💥

Целта на този метеорит е да отклони вниманието на обществото от Ергенът

Някои дори се шегуват с тази новина за камъка който уплаши хората.

Българските граждани могат да бъдат спокойни, защото от МВР контролираме ситуацията и подсигурихме сигурността на всички българи! Засякохме го още, като навлезе в атмосферата! Проследихме професионално летежа му и го отведохме на безопасно място!

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!