fbpx

Не искам да ви плаша, но ще ви кажа истината за метеора над България, обяви Боби Лазаров

Блиц Новини

Кадри БТВ: Не искам да ви плаша, но ще ви кажа истината за метеора над България, обяви Боби Лазаров

„Да ви призная, аз лично видях тази светлина. Разхождайки си кучето снощи, видях ярка светлина за секунди, помислих, че ще вали, но малко по-късно разбрахме, че всъщност се крие друг феномен.“

Това призна новата водеща на сутрешния блок на БТВ Ванина Недкова.

Страшен тътен уплаши Северозапада снощи около 22 часа. На територията на Видин е забелязана светлина и много хора са станали свидетели на явлението. Според последни данни метеор е паднал на територията на Румъния, като няма нанесени щети и пострадали хора.

За някои това е било страшно събитие, къщи са се разтресли, други пък съобщават, че не е било кой знае какво събитие, дори са помислили, че е заря.

Гостът, поканен да коментира събитието сподели, че не е видял момента на падането, гледал е съпругата си. Това водещата Ванина Недкова отчете като огромна грешка.

„В момента има активен метеорен поток, който се нарича Южни делта-Аквариди, възможно е това да са части от него. Има един огромен метеоритен астериоден пояс между Марс и Юпитер, много често заради сблъсъците, които се случва оттам тръгват тела към Земята, каза синоптикът на БТВ Борислав Лазаров.

Според него това е метеор с големината на портокал и за астрономите е много дребна частица, която уредите не могат да уловят.

Ако това беше с размерите на автомобил например, можеше да нанесе щети, колкото бомбата над Хирошима, посочи Боби Лазаров.

Той уточни, че не иска да плаши зрителите, но това са научни данни.

Уплашените са го преживели вече, останалите се шегуват.

Скучен ден в Бтв, щом един метеорит им е приоритетна новина. Докато си цъкат в офиса не е лошо направят едно проучване, колко такива метеорити падат ежедневно.

Извънземните са потърсили най-старата нация на Земята и са решили да кацнат първо при нас, логично 😀 ! Ама нещо се е объркало при кацането 😀 !

Колко неща сме преживели в Северозапада,така че нищо вече не може да ни изненада.

РЕПОРТЕРКАТА: Хората не са го заснели (само охранителните камери).Не сме го видели, но наистина много красиво явление! 💥

Целта на този метеорит е да отклони вниманието на обществото от Ергенът

Някои дори се шегуват с тази новина за камъка който уплаши хората.

Българските граждани могат да бъдат спокойни, защото от МВР контролираме ситуацията и подсигурихме сигурността на всички българи! Засякохме го още, като навлезе в атмосферата! Проследихме професионално летежа му и го отведохме на безопасно място!

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!