fbpx
Блиц Новини

Кадри БТВ: Не, Евгени, Валерия не е истинската жена за теб, майка ти е права

Истинската жена за Евгени не е Валерия.

Това е най-масовият коментар в мрежата след победата й за сърцето му.

Най-романтичното риалити в родния ефир „Ергенът“ приключи с победа за Валерия. Тя успя да се пребори своите конкурентки и да спечели сърцето на Евгени.

Най-ожесточена бе битката между нея и Елена, която отпадна с много горчивина и разочарование.

И двете се бориха докрай, дали заради любовта на пианиста или пък за собственото си его и стремеж към победа на всяка цена, те си знаят.

И при двете прозираше на моменти, ако не и през цялото време, че използват Евгени по-скоро да си натрият носовете една на друга и да надделеят в състезанието.

Много зрители останаха крайно разочаровани от избора му на жена, с която да бъде до края на дните си.

Обичам мъже, които избират със сърце и мама няма думата…важи и за нас жените!

В крайна сметка те ще си живеят заедно, а такъв тип майки било то свекърви или тъщи накрая губят децата си или им провалят живота…

Изключително грозно поведение без причина за добър ден от маминка, която си е лика прилика с Ленчето.

Бих добавила човек, който не обича животните не е добър и се убедих отново при репликата с децата вкъщи да идват, но куче с тях не…

Бащата уникален човек… горкият.

А Евгени не е моят тип мъж, но ми се издигна в очите и относно имената и вегетарианството. ( въпреки, че не съм аз вегетарианка)

Мисля, че ясно и е показал, че в живота прави каквото си иска и решенията за него си взима той! А тя с това поведение ще си ходи на почивка да трови живота на другата си снаха… тук номера с това селско поведение няма да мине. Държанието ѝ бе под всякаква критика и дано сега като се види отстрани и стане неудобно.

Колкото и да са режисирани такива предавания на Евгени му личеше, че другите не го вълнуват и не можа да го прикрие играейки роля. Все пак не всеки е роден артист

За пореден път се доказа, че злобата, завистта и лошото у хората надделява над добротата, възпитанието и интелигентността..

За жалост през 21 век ценностите у хората са изчезнали. Хора като Елена са рядкост в днешно време!

Направо съм бясна, място не мога да си намеря, честно… готов за семейство и деца се хвана с тая … просто нямам думиииии..

Яд ме е, яд ме е за Елена, че момичето е толкова интелигентно и земно и го обича със сигурност повече.

Валерия също си има своите фенове, но някак плахо се прокрадват между коментарите срещу нея и най-вече избора на Евгени.

Валерия е бижу с голямо сърце! Светът има нужда от такива хора, които могат да загърбят собствения си комфорт и да се грижат за беззащитните!

Искрени, а не двулични и пълзящи към целта си като  Ленчето!

Пред любовта на колене, тя винаги е красива!

Дали и днес двамата са двойка не знаем със сигурност.

Елена се закани, че дори да не спечели в предаването, няма да се откаже от Евгени и ще се бори за него.

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!