fbpx
Блиц Новини

кадри: Инстаглам/Ермина Боянова, bTV: Не е случайна: Истина се оказа информацията за бащата на Ермина от „Сървайвър“

Има много спекулации кой за какво участва в този сезон на „Сървайвър“.

Зрители, а и доста участници, са на мнение, че това е възможност за рестарт на поне няколко кариери, особено за хора, които имат нужда от медийно внимание.

За други пък е просто крачка към слава, която може би никога не са имали.

Така или иначе, както с всяко риалити, „Сървайвър“ може да превърне много хора в звезди.

Всичко зависи от това как ще играят и какво впечатление ще оставят у хората.

Но при всички случаи, най-много ще се помни кой е победителят.

С наближаването на края на предаването, една от участничките изпъкна доста, но може би не в най-добрата светлина – Ермина.

След като тя и близкия ѝ приятел в предаването (а може би и повече) Цецо разбиха най-успешната коалиция, става все по-ясно, че колкото и Едис да си пише заслуги, големият стратег на „сините“ е била точно къдравата студентка.

Дали  пък точно тази комбинативност и таланта да дърпа конците на околните не е това, което иска да покаже Ермина. Това са важни качества за един политик, а има доста основания да смятаме, че това може да е нейната бъдеща кариера.

Не е тайна, че Ермина Боянова е дъщеря не на друг, а на един от крайните български националисти, Боян Расате.

В социалните мрежи тя се представя като модерно и разкрепостено момиче, но не липсват и кадри, които я показват в по-различна светлина – с камуфлажни униформи и като част от инициативи и прояви на бащината си партия „Български национален съюз – Нова демокрация“. Справедливо е да отбележим, че те не са свързани с агресия, става въпрос за участие в туристическия поход по стъпките на Ботевата чета, събиране на помощи за бедни българи и други подобни събития.

Дали Ермина споделя крайните възгледи на баща си можем само да гадаем.

Дано не е, защото евентуалната й победа би била подложена на сериозни критики.

Това залага „бомба“ в имиджа на БТВ.

Но пък дейността и като млад активист на БНС-НД може да се проследи в социалните мрежи.

Един от многото купонджийски кадри на Ермина в Инстаграм пък може да се направи друга, макар и непряка връзка с не кой да е, а с президента Радев.

На него се вижда дъщерята на Боян Расате да се забавлява с Дарина Радева, дъщерята на президента Румен Радев.

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

Блиц Новини
Безжалостна атака срещу Алекс Сърчаджиева заради “Аз обичам България”

кадри bTV След излъчването на първия епизод на новото шоу на bTV “Аз обичам България” в социалните медии започна масово негодувание. То е насочено основно към водещата Алекс Сърчаджиева. Зрителите използват един и същи израз, за да опишат с какво ги дразни – “лигави се”. “Аз обичам България” започна при …

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

error: Content is protected !!