fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия, Фейсбук/“Като две капки вода“

Макар да минаха дни, победата на Дара Екимова в „Като две капки вода“ продължава да вълнува зрителите. И ако за нейните фенове това е поредното признание за безспорния ѝ талант, то за страшно много хора отличието за нея в точно това изпълнение на живо е поредното доказателство, че у нас всичко е нагласено.

Без за отричат дарбата на Дара, която се превъплати в Селин Дион, мнозина са категорични, че наградата миналата неделя е трябвало да отиде другаде.

външна реклама

В страницата на шоуто във Фейсбук изобилства от коментари като тези:

Много съм разочарована от този епизод. Нямам нищо против Дара, но Керана, Тома, Ралица & Димо бяха в пъти по-добри като имитации. А Влади Михайлов беше брилянтен. Той е истинският победител!

Ако още един път нагласите победителя, няма да ви гледам. Владо трябваше да спечели.

Жалко, че и в това предаване има „наши хора“. Вчерашната победа на Дара беше съшита с бели конци!

По-добре да не си го припомняме, а най-добре – да не се повтаря. Пълно разочарование от нагласения избор на победител. Толкова явно и грубо, че чак невероятно. Обезцениха труда на Владо, което е много тъжно. В същото време направиха изключително лоша услуга на Дара. Тя се ползваше със симпатиите на публиката, но вече името й ще се свързва с тази манипулация.

Освен за Владо Михайлов като PSY, суперлативи се изсипват и върху Яна Маринова, която след провала си като Майкъл Джексън, сякаш се прероди в образа на Милена:

Браво, бе! Най-добрата й имитация до момента!Творци като Милена са олицетворение на бунта, различното, провокацията! Трябва да си доста смел и цветен, за да изпъкнеш така, особено в онези години! Такива личности дават пример, променят нагласи и светоглед!

О, даааа! Страхотна Яна, тази вечер! Това беше нейното изпълнение!

Направо учудващо добре…след миналия Майкъл Джексън. Браво!

Самата Дара обясни в „На кафе“ на Гала, че признанието за нея в „Капките“ е наистина голямо. „Когато започна активната ми кариера, беше пандемия. Така че аз познавам по-добре студиото. Все още се уча да съм силна на сцената и да бъда приятелка с нея“, обясни дъщерята на Ива Екимова и непрежалимия Дими от „Сленг“.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!