fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Натали Трифонова тъжи за преуспял мъж, че има гадже: Злати Йочев я човръкна

В добро настроение бе както винаги тази сутрин синоптичката на БТВ Натали Трифонова. В минутите преди 7 ч., тя обсъждаше актуалните теми с колегите си от сутрешния блок Виктория Готева, Петър Бакърджиев и Златимир Йочев.

външна реклама

Спортният журналист обаче в един момент посочи листа на Трифонова на Злати Йочев и каза: „Виж какво Натали рисува – хаштаг сърце“.

„Абе, сега ти какво ми гледаш тука в листите?“, попита тя.

„Нали това е публично?“, каза Бакърджиев.

„Отдолу пише Ерос Рамацоти, но това е стара тема“, включи се Йочев.

„Има си ново гадже Ерос Рамацоти. Дали ще дойде с нея на концерта в София? Не знам. Но си има ново гадже. Така че вече тази тема, Злати, не е актуална за шеги с мен“, каза му Трифонова.

После тя и колегите й коментираха как Арнолд Шварценегер е ремонтирал сам улицата край дома си.

„Можем да си наемем Арнолд Шварценегер. В рубриката ни „Аз, репортерът“ има много сигнали всеки ден, които той да ги разреши сам. На 75 години не изглежда лошо“, каза Йочев, а Натали потвърди за външния вид на холивудската легенда: „Добре е, добре е“.

След това показаха снимка на Холи Бери, която пие вино без дрехи на своята тераса.

Тук Натали призова за равенство:

„Сега и един мъж, който си пие гол виното ни покажете. Нали трябва да има някакъв баланс в този блок“, каза с усмивка 31-годишната синоптичка.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!