fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Натали Трифонова се облече в злато за рождения ден на предаването, но се изложи

Натали Трифонова напоследък е навсякъде в bTV – прогноза за времето, предавания, подкасти и какво ли още не. Амбициозната “болярка” се пробва тази събота в още едно поприще, като се разпя в ефира на предаването COOLt, при това точно в празничното му издание по случай 10 години от първото му излъчване.

Експериментът с пеенето на Натали беше меко казано неуспешен. Дори намесата на певицата Михаела Маринова не помогна на водещата да влезе в тоналност.

Трифонова съсипа с фалшивото си пеене именно нейна песен, оправдавайки се с това, че парчето ѝ е любимо и си го пее в колата.

В интерес на истината, Натали предупреди зрителите какво ги очаква, преди да излезе на микрофона. Признавайки, че пее фалшиво, тя изобщо не преувеличи.

За 10-годишнината на COOLt в предаването имаше интервю с първата водеща на предаването, Петя Дикова. “Много хора ме обвиняваха, че съм глезла и се лигавя”, припомни си дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева. Тя каза, че за да няма пак такива обвинения, ще сдържи сълзите си от умиление по повод годишнината на популярното токшоу.

Блиц Новини
Рачков хвърли бомбата: Алекс Раева е новата Мария Игнатова

кадри Нова телевизия: Рачков хвърли бомбата: Алекс Раева е новата Мария Игнатова Последният епизод на шоуто “С Рачков всичко е възможно” показа на практика, че жените могат да имат много пиперлив език, ако бъдат провокирани. Предният път, когато на гости бяха такива класици на емоционалните словесни изблици като Христо Стоичков …

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

error: Content is protected !!