fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Натали Трифонова не издържа на обидата: Млъкнете на този ден

Наред с всичко, с което я е надарила природата, синоптичката на bTV Натали Трифонова има и още едно интересно качество, което я прави още по-голям магнит за мъжете. Това е сериозният ѝ интерес към футбола. Натали никога не е крила пристрастието си към ЦСКА и съвсем естествено тя активно се включи в отбелязването на 75-годишния му юбилей, отбелязан от червените фенове в цялата страна.

Водещата на прогнозата за времето и предаването COOLt беше в епицентъра на празненството.

външна реклама

Облечена в единствения възможен цвят за събитието – ярко червено, Натали събра погледите на официалния коктейл, с който беше отбелязано тържествено историческото събитие.

Разбира се, Трифонова далеч не е единствената красива българка, която украси празненството.

За юбилея на червените до нея се нареди мис България Свят за 2016-а Галина Михайлова Магдануров. Празникът нямаше да истински обаче, ако на него не беше и голямото “червено сърце” Йорданка Христова.

Легендата на българската естрадна музика не изневери и този път на ЦСКА.

Появата на снимките от празненството на Натали Трифонова обаче не предизвика само положителни емоции. Както е добре известно, дори ЦСКА не успя да устои на тенденцията българските клубове да се цепят на две, а след това да спорят кой от тях е автентичен. Заради това червени фенове не пропуснаха да се пошегуват, че клубът на организаторите на 75-годишния юбилей всъщност е само на 7 години.

Натали не издържа на тези провокации и подигравки и призова авторите им да млъкнат поне за ден и да не развалят честването на спортния клуб, донесъл толкова много гордост за България и то в много спортове.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!