fbpx
БГ звезди

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Натали Трифонова не издържа на обидата: Млъкнете на този ден

Наред с всичко, с което я е надарила природата, синоптичката на bTV Натали Трифонова има и още едно интересно качество, което я прави още по-голям магнит за мъжете. Това е сериозният ѝ интерес към футбола. Натали никога не е крила пристрастието си към ЦСКА и съвсем естествено тя активно се включи в отбелязването на 75-годишния му юбилей, отбелязан от червените фенове в цялата страна.

Водещата на прогнозата за времето и предаването COOLt беше в епицентъра на празненството.

Облечена в единствения възможен цвят за събитието – ярко червено, Натали събра погледите на официалния коктейл, с който беше отбелязано тържествено историческото събитие.

Разбира се, Трифонова далеч не е единствената красива българка, която украси празненството.

За юбилея на червените до нея се нареди мис България Свят за 2016-а Галина Михайлова Магдануров. Празникът нямаше да истински обаче, ако на него не беше и голямото “червено сърце” Йорданка Христова.

Легендата на българската естрадна музика не изневери и този път на ЦСКА.

Появата на снимките от празненството на Натали Трифонова обаче не предизвика само положителни емоции. Както е добре известно, дори ЦСКА не успя да устои на тенденцията българските клубове да се цепят на две, а след това да спорят кой от тях е автентичен. Заради това червени фенове не пропуснаха да се пошегуват, че клубът на организаторите на 75-годишния юбилей всъщност е само на 7 години.

Натали не издържа на тези провокации и подигравки и призова авторите им да млъкнат поне за ден и да не развалят честването на спортния клуб, донесъл толкова много гордост за България и то в много спортове.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!