fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Омъжена ли е Адел или не? Този спор се разрази между Пепи Бакърджиев и Натали Трифонова в сутрешния блок на bTV. Дебатът тръгна от новината, че певицата е обявила концерти в Европа и по-точно в Мюнхен, което не се е случвало от години. Натали избра да сподели с колегите и зрителите точно този акцент от световните светски вести.

За голямо разочарование, синоптичката, която се води и светски журналист, се издъни ужасно, а спортния ѝ колега Пепи Бакърджиев се оказа по-голям експерт в нейната сфера. Бакърджиев спекулира, че понеже концертът на Адел ще е на стадион, вероятно това има нещо общо с мъжа ѝ Рич Пол, който е един от най-успешните и богати спортни агенти.

„Ама тя се разведе!“, контрира го светкавично Натали. Пепи много се изненада, след това се усети, че колежката му е в грешка и подчерта, че агентът е новия мъж на звездата. Трифонова пък се усети, че е в грешка, вероятно с помощ от апаратната.

Покрай това Петър Бакърджиев, известен с бурния си любовен живот, се върна към собствения си приключил брак с колежката си Гергана Гунчева. Той разкри, че ѝ е направил предложението да се оженят на концерт на Лаура Паузини в Роял Албърт хол в Лондон. Екипът на „Тази сутрин“ едновременно възкликна по този повод.

Бакърджиев много похвали бившата си съпруга като журналист

„Да, ама след това се разведохме“, каза с очевидно съжаление Бакърджиев. „Красивото начало винаги има значение, без значение какъв е края“, успокои го Мария Цънцарова.

Пепи пък показа колко уважава бившата си съпруга и майка на две от децата му, като похвали Гунчева професионално. Тя е успяла да вземе ексклузивно интервю с Григор Димитров, който не е давал такова за bTV от 2017-а, като винаги избирал конкурентните телевизии.

„Това е най-дългото интервю, което съм давал“, това признал Гришо след срещата с Гергана Гунчева, резултат от която ще се види скоро в ефира и в сайта на телевизията.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!