fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж

Братя Аргирови спретнаха на Натали Трифонова в ефир нещо необичайно, което на български език си има точното название – сгледа.

Двамата естрадни ветерани доведоха в студиото красивия млад главен диригент на Русенската опера Димитър Косев.

Поводът беше предстоящ техен концерт със симфоничен оркестър, за който Косев има огромен принос.

Покрай всички хвалби по негов адрес като музикант, те уж невинно започнаха да плетат сценарий, очевидно с цел да съберат Косев и Трифонова.

Натали веднага усети накъде отиват нещата и се опита да запази пълно спокойствие. Нервните ѝ погледи право към камерата, сякаш за помощ, издадоха, че не се чувства съвсем удобно в ситуацията.

С всичкия грим и под силните прожектори трудно може да са каже, дали тя се изчерви от хода на разговора, но определено взе леко да оплита репликите си.

Самият маестро Косев пък се опита да е максимално чаровен и да тушира напрежението, което взе да се усеща в един момент.

Той похвали много професионализма на дуета, нарече ги истински класически музиканти и се опита да следва творческата, а не личната тема в разговора.

Благовест и Светослав Аргирови обаче се върнаха към тайната си мисия на сватовници при първия възможен момент.

Към края на разговора те директно заявиха, че са довели диригента, за да се вдъхнови от красотата на Натали и да им напише песен.

При тези думи водещата вече съвсем нямаше какво да каже.

“Дайте веднага един нотен лист”, това буквално извика маестро Димитър Косев в отговор на твърде откровения намек. Той се опита да покаже ясно на братя Аргирови, че са направили повече от необходимото да го рекламират пред Натали и е време да престанат и да не превръщат  интервюто в романтичен риалити в стила на “Ергенът”.

Блиц Новини
Рачков хвърли бомбата: Алекс Раева е новата Мария Игнатова

кадри Нова телевизия: Рачков хвърли бомбата: Алекс Раева е новата Мария Игнатова Последният епизод на шоуто “С Рачков всичко е възможно” показа на практика, че жените могат да имат много пиперлив език, ако бъдат провокирани. Предният път, когато на гости бяха такива класици на емоционалните словесни изблици като Христо Стоичков …

Блиц Новини
Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи

кадри bTV: Жена с пророчески сънища остави Билалов без думи На водещия на “Стани богат” Михаил Билалов понякога никак не му е лесно. Особено тежко става положението, когато срещу него седне симпатична жена, която обаче даже не може да се усети, че получава помощ от него. Точно това се случи …

Блиц Новини
Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева

Кадър БТВ: Не станах кифла, искам да кажа пред цяла България какво преживях, обяви Нанси Карабойчева Противно на всеобщото мнение, че миските са разглезени красиви жени, занимаващи се единствено със себе си Нанси показа, че далеч не всички са такива. Може би никой във Фермата по БТВ не очакваше да …

error: Content is protected !!