fbpx

Натали Трифонова е в потрес: В Threads има само обиди, а в ТикТок Волен Сидеров е звездата

Блиц Новини

кадри bTV

Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова заяви, че е разочарована от новата социална мрежа Threads, която се определя като „новия Фейсбук“. Тя е позната като абсолютна магьосница на социалните мрежи, но този път нервите ѝ не са издържали на грубото отношение и на нивото на комуникация в новото творение на Марк Зукърбърг.

„Прекарах там точно първата седмица и после се отказах. Типично, нямаше как да не стане, побългарихме я тази платформа“, заяви Натали пред колегите си от „Тази сутрин“. Тя им изнесе кратка лекция за Threads, като обясни, че става въпрос за мрежа, подобна на Туитър (по настоящем Х).

„Очаквах да имаш много по-лесна връзка със смислени хора, големи звезди, световни звезди. В момента в Threads се случва… Не, не мога да ги обясня в национален ефир“, заяви синоптичката на Златимир Йочев. Той пък призна, че покрай двете деца не му остава време и желание да поддържа и сегашните си профили в социалните мрежи.

„В тази платформа има предимно обиди и скандали. Колкото по-скандален си, толкова по-вървежен си“, обясни Натали Трифонова. Митко Тасев я допълни, че едно от модерните неща в новата мрежа е да се съберете няколко човека и да се обиждате помежду си.

Цънцарова призна участието си в жестоко забавление

„Ние с моите приятелки имахме едно любимо занимание, коя ще разплаче първа другите“, намеси се и Мария Цънцарова.

„В ТикТок пари дават за това, Мария!“, реагира веднага Натали Трифонова, като обясни, че става въпрос за т.нар. битки в тази социална мрежа.

„Волен Сидеров е звезда в ТикТок!“, обяви също така Трифонова. Тя заяви, че бившият политик се изявява много силно в тази мрежа и си заслужава да бъде поканен по тази тема в „Тази сутрин“.

„Не знам дали ще може да стане по това време“, коментира с усмивка Цънцарова. „И не знаем каква ще му е токсикологичната картина“, добави иронично спортният журналист Митко Тасев.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!