fbpx

Натали притисна Алисия: Тя разкри тайна за сина си от Валери Божинов

Блиц Новини

Кадри бТВ: Натали притисна Алисия: Тя разкри тайна за сина си от Валери Божинов

Любимата на много българи певица Алисия открехна завесата за личния си живот пред Натали Трифонова. Бившата жена на Валери Божинов за първи публично призна защо не ходи да гледа мачове на сина си.

външна реклама

„Той вече е една глава, ако не и две глави по-висок от мен.

Има си план за живота, следва футбола абсолютно много, това му е най-така голямата мечта за него.

Няма втори план, нищо друго не иска, но за мен е важно той да бъде щастлив. Много ще се радвам да сбъдне своята мечта, така както аз съм успяла да сбъдна моите мечти.

С каквото мога го подкрепям, помагам му, останалото е в неговите ръце.

Той вече е достатъчно голям, за да има свой живот, септември месец ще стане на 16, така че той си е вече мъж“, каза Алисия в COOLt по бТВ.

„Ходиш ли да го гледаш по мачове“, поиска да разбере Натали.

„Не ми разрешава“, откровена бе Алисия.

„Защо не ти разрешава“, продължи да любопитства г-ца Трифонова.

„Ами не знам, за да не разсейвам него и съотборницит му, и затова го гледам, само когато ми покаже видео. Иска ми се да го гледам, обаче това е неговото желание и аз го уважавам.

Когато беше по-малък, съм ходила абсолютно на всички мачове и на тренировки, но вече не ми разрешава“, отвърна майката на сина на Божинов.

„Той, дава ли ти съвети, като слуша някоя твоя песен. Казва ли, тази песен ми харесва или не“, попита водещата.

„Има такива моменти, но като цяло се доверява на моя вкус. Даже за последната песен го попитах дали иска да я чуе, а той ми каза, че не иска, тъй като искал да я види за първи път в Ютуб. Каза, че този път не иска да я гледа, защото после нямало да му бъде интересно, след като знае, че вече я е слушал“, призна Алисия.

Тя определи също сина си като забавен, който обича да търси внимание, като комуникативен и темпераментен.

„Много бързо влиза в комуникация с хората, по това се различаваме с него, защото аз съм малко по-обрана, трябва да се сближа, за да започна повече да разговарям с някой.

Докато той няма абсолютно никакъв проблем в каква среда ще бъде поставен, в кой момент.

Аз когато съм сменяла училище, такава драма беше, нов клас, нови приятели, нови учители, изживявала съм, стресирала съм се, докато при него няма никакъв проблем“, допълни Алисия.

„По какво прилича на теб, коя част от характера му е взел от теб“, зададе нов въпрос Натали Трифонова.

„Много е грижовен, изключително много е грижовен и мисля, че това е нещо, което със сигурност много се доближава до мен.

Има много отношения към животните, към благотворително, просто е добър наистина, което за мен е много ценно качество.

Трябва да бъдем добри, особено пък за мъжа, да бъде и грижовен. Бих се радвала във времето, когато синът ми си има приятелка, да я предаде към нея тази загриженост“, завърши Алисия.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!