fbpx

Натали притисна Алисия: Тя разкри тайна за сина си от Валери Божинов

Блиц Новини

Кадри бТВ: Натали притисна Алисия: Тя разкри тайна за сина си от Валери Божинов

Любимата на много българи певица Алисия открехна завесата за личния си живот пред Натали Трифонова. Бившата жена на Валери Божинов за първи публично призна защо не ходи да гледа мачове на сина си.

„Той вече е една глава, ако не и две глави по-висок от мен.

Има си план за живота, следва футбола абсолютно много, това му е най-така голямата мечта за него.

Няма втори план, нищо друго не иска, но за мен е важно той да бъде щастлив. Много ще се радвам да сбъдне своята мечта, така както аз съм успяла да сбъдна моите мечти.

С каквото мога го подкрепям, помагам му, останалото е в неговите ръце.

Той вече е достатъчно голям, за да има свой живот, септември месец ще стане на 16, така че той си е вече мъж“, каза Алисия в COOLt по бТВ.

„Ходиш ли да го гледаш по мачове“, поиска да разбере Натали.

„Не ми разрешава“, откровена бе Алисия.

„Защо не ти разрешава“, продължи да любопитства г-ца Трифонова.

„Ами не знам, за да не разсейвам него и съотборницит му, и затова го гледам, само когато ми покаже видео. Иска ми се да го гледам, обаче това е неговото желание и аз го уважавам.

Когато беше по-малък, съм ходила абсолютно на всички мачове и на тренировки, но вече не ми разрешава“, отвърна майката на сина на Божинов.

„Той, дава ли ти съвети, като слуша някоя твоя песен. Казва ли, тази песен ми харесва или не“, попита водещата.

„Има такива моменти, но като цяло се доверява на моя вкус. Даже за последната песен го попитах дали иска да я чуе, а той ми каза, че не иска, тъй като искал да я види за първи път в Ютуб. Каза, че този път не иска да я гледа, защото после нямало да му бъде интересно, след като знае, че вече я е слушал“, призна Алисия.

Тя определи също сина си като забавен, който обича да търси внимание, като комуникативен и темпераментен.

„Много бързо влиза в комуникация с хората, по това се различаваме с него, защото аз съм малко по-обрана, трябва да се сближа, за да започна повече да разговарям с някой.

Докато той няма абсолютно никакъв проблем в каква среда ще бъде поставен, в кой момент.

Аз когато съм сменяла училище, такава драма беше, нов клас, нови приятели, нови учители, изживявала съм, стресирала съм се, докато при него няма никакъв проблем“, допълни Алисия.

„По какво прилича на теб, коя част от характера му е взел от теб“, зададе нов въпрос Натали Трифонова.

„Много е грижовен, изключително много е грижовен и мисля, че това е нещо, което със сигурност много се доближава до мен.

Има много отношения към животните, към благотворително, просто е добър наистина, което за мен е много ценно качество.

Трябва да бъдем добри, особено пък за мъжа, да бъде и грижовен. Бих се радвала във времето, когато синът ми си има приятелка, да я предаде към нея тази загриженост“, завърши Алисия.

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

Блиц Новини
КНСБ: 1454 лв е минималната сума за заплата на човек

Кадър Нова ТВ Според хората минимум 2000 лв трябва да е заплатата на човек, за да може да посрещна нормално нуждите си. Най-малко 1080 лева да бъде минималната работна заплата от догодина. Размерът се очаква да е такъв, за да се достигне минималното възнаграждение, което трябва да е 50% от …

error: Content is protected !!