fbpx
Блиц Новини

Кадри бТВ: Натали натисна Евгени: Ще ти кажа как се отнесе майка ми към Валерия

Натали Трифонова успя да изпълни своя цел, към която бяха устремени и много други журналисти.

Тя принуди Евгени да признае публично това, което най-много се коментираше за него след Ергенът.

Това, разбира се, са отношенията между майката на Евгени и Валерия.

Всичко започна, след като певецът тръгна да говори за концерта си в Пловдив.

Той изрази задоволство в COOLt, че е пял заедно с Виктория от „Евровизия“ на сцената.

Това обаче не се оказа достатъчно за Натали, която го насочи с въпрос към онова, което искаше да разбере.

„Видях, че Валерия е била там. Вашите бяха ли“, попита водещата.

„Баща ми беше, но майка не успя, тъй като с брат ми, жена му и племенниците ми бяха на екскурзия в Сицилия“, призна Евгени.

Секунди по-късно обаче той все пак каза това, което Трифонова искаше да чуе.

„Валерия беше на фейстайм с майка ми почти през цялото време на концерта, за да е съпричастна майка и да гледа. Тя вече каза, че ще дойде на концертите ми във Варна и Бургас“, разкри Ергенът.

„Да разбирам ли, че значи са станали близки, щом на фейстайм си се обаждат вече“, последва логично питане на Натали.

„Близки са, да. Имат си номерата, споделят си“, не скри Евгени.

Натали похвали също певеца, че на концерта му под тепетата 90 процента от ВИП-гостите са били жени и опита настоятелно да запише второ попадение, като помоли Евгени да разкаже повече за книгата, която пише.

Тук обаче блондинката удари на камък.

„Няма да разкрия подробности, но в книгата ми има психологически наблюдения и любовни излияния. Вече две къщи във Великобритания искат да я издадат“, изрази се дипломатично Евгени по бТВ.

По време на разговора им Натали видимо остана доволна, след като научи, че 89-годишната баба на Евгени имала същия подход към него, както и баба й към нея.

„Баба събираше вестниците, в които пишеше за мен и като се върнах, ме попита кое е истина и кое не. Аз й казах, че тези статии трябва да минават през филтъра, тъй като са за гледаемост и кликбейт“, призна Евгени.

Това даде повод на Натали да признае, че й нейната баба прави същото: „Добре, че са нашите баби да ни информират какво пише за нас в жълтите медии. Да са ни живи и здрави.“

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!