fbpx

Натали натисна Джия, тя се изтърва коя печели Ергенът

Блиц Новини

Кадри: БТВ= Натали натисна Джия, тя се изтърва коя печели Ергенът

След като бе отпратена от Евгени, Джия отново се наслаждава на живота отвън и прави това, което й харесва.

29-годишната хубавица сензационно обяви коя ще бъде победителка в Ергенът и призна, че има любим мъж до себе си.

външна реклама

Оказа се също, че друг популярен българин е останал поразен от чара й, когато я видял за първи път.

„Останах страшно изненадана, че Евгени те отпрати толкова рано. Ти беше ли изненадана“, попита Джия водещата на COOLt по бТВ Натали Трифонова.

„Аз го очаквах, но между другото някак си го чувствах, че краят ми идва вече. Той си подхожда повече с други момичета повече, отколкото с мен и честно казано.

Точно тази вечер очаквах, че ще си тръгна.

Чувствах, че има повече химия с някои от момичета, които останаха, отколкото с мен“, призна Джия.

„Ти, защо се записва да участваш в това предаване. Какви бяха очакванията ти, оправдаха ли са?“, попита Натали.

„Ами много голямо приключение беше, за себе си разбрах, че съм доста силен характер, защото бях доста уравновесена вътре, въпреки доста така провокации.

Иначе се записах, защото исках някакво приключение, точно в края на миналата година реших да си пробвам късмета.

Всъщност, аз се записах, след като видях рекламата с Евгени.

Страшно много ми хареса Евгени, честно да кажа, тъй като така е малко по-екзотичен и космат. Всички разбраха, че обичам такива екзотични мъже“, отговори Джия.

„С кои момичета в това предаване би излязла и все още си приятелка с тях. Тоест, на кои от тези момичета, ти можеш да разчиташ и сега когато вече си навън“, зададе нов въпрос Натали.

„Искрени хора вътре в предаването са момичетата, но най-близка съм с Айлин, Валерия, с Елена също.

Мога да кажа, че са два различни лагера.

Само че аз във всяка една откривам нещо различно и не мисля, че конфликтите между тях трябва да рефлектират между моите отношения с всяка една от тях“, каза Джия.

Запитана от Натали дали е обидена на Пам, че я нарекла фурнаджийска лопата, Джия призна: „Не съм й обидена, защо не съм фурнаджийска лопата.

Аз винаги си отстоявам позицията, когато мисля, че е адекватно и трябва да се намеся.

Всъщност много често не съм толкова заинтересована от нещата, които ме заобикалят, тъй като аз не мога да се справя със самата мен и моите проблеми, а какво остава да мисля и момичетата какво казват.

Всъщност по-скоро съм незаинтересована. Харесвам общо взето 95% от хората вътре, останалите 5% – не, но няма да кажа кои са те.“

„Евгени обаче направи много интересни изречения тази седмица.

Каза, че ти, Валерия и Айлин сте едно цяло, сякаш ви е станало ясно коя ще бъде булката и кои ще бъдат шаферките.

Накрая, мисля, че по някакъв начин това ви приятелство и това че бяхте непрекъснато трите заедно, Ви изиграл лоша шега в отношенията с Евгени“, опита да провокира гостенката си Натали.

„Това че аз, Айлин и Валерия се движихме толкова много вътре, ни изигра лоша шега, защото в един момент виждаме резултата – аз  много бързо бях отстранена.

Според мен интересът му към Валерия просто е много силен и аз го усетих още в началото.

Двамата си пасват и са подходящи един за друг, аз усетих една по-специална химия между тях и според мен Валерия е жената за Евгени“, каза Джия.

„Според теб, Валерия, след като остана без теб и Айлин, и след като няма вашата подкрепа. Мислиш ли, че ще й бъде трудно до края да издържи“, попита Натали.

„Да, на Валерия ще ѝ бъде доста трудно да издържи до края, тъй като тя няма близки хора вътре, но аз знам, че тя е доста силен характер. За това време, през което бяхме заедно, разбрах много за нея и успех й желая“, отвърни Джия.

Тя призна още, че музикалната й кариера върви добре. Пуска нова песен и нов ютуб канал. А когато бе попитана директно от Натали ими ли любов в живота й, певицата не скри: Има, има, сега получавам много любов, не от Евгени, но…“

Малко след това в студиото се появи и победителят в „Гласът на България“ Радко Петков, в чийто най-нов и успешен клип главна героиня е именно Джия.

„Когато видях Джия в гримьорната за пъви път, загубих ума и дума, тъй като беше много красива. И като дойде момент за снимане на видеото, аз казах, че това е човекът. И тя може да застане най-добре в клипа“, призна Радко.

„Ами, покана за дует няма ли да й отправиш. След като си правил дуети с толкова известни певици като Анелия и Ариа“, поиска да разбере Натали и Радко намекна, че е възможно да се случи.

„Между другото баладата е много красива. Аз като я чух първия път, направо се влюбих в нея с първото слушане и веднага реших да участвам. Въобще дори не съм се колебала“, уточни от своя страна Джия.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!