Народ.бг: Бойко Борисов се крие в монтанското село Расово

Новини
2
реклама

Любопитна статия публикува известният със сензационните си материали за властта сайт Народ.бг, която обаче не се позовава на официални източници.

Бойко Борисов и Иван Гешев са в обострени отношения, които изданието определя като „война“.

Според сайтът двамата почти са стигнали почти до бой при лют скандал във вторник в новата явочна квартира на премиера, разкри единствено пред Narod.bg източник от партията, готов да я напусне.

Ето какво пише изданието без редакция:

реклама

„От няколко дни той е отседнал в баровска къща в монтанското село Расово, собственост на близък нему новобогаташ. Съвсем неслучайно министър-председателят бе тук на 16 април, за да разгледа от въздуха строителството на бъдещата площадка на Компресорна станция „Расово“, която е част от проекта за разширение на газопреносната инфраструктура на „Булгартрансгаз“ от българо-турската до българо-сръбската граница”, подчерта информаторът.
Именно в Расово се изсипал във вторник и главният прокурор, за да съгласува с Бойко подготвения арест на Отровното трио, Мая Манолова, ген. Димитър Шивиков и още неколцина – около 10 човека.
Обвинител №1, чиято оставка народът също иска вече трети месец, бил готов с обвинение, че изброените лица на протеста са участвали в организирана престъпна група с цел сваляне на законната власт в България. Нарочените били следени повече от 2 месеца и Гешев бил убеден, че може да оправдае репресията с абсурдното обвинение в ОПГ.
Борисов обаче подскочил като ужилен и категорично забранил да се стига до арестуването на враговете му, защото се опасявал, че това вече ще доведе до силовото му сваляне от власт от разгневените българи, които 78 дни го докараха до нервна криза с искания за оставка и съд.
„Двамата почти стигнали до бой, толкова сериозен е бил скандалът”, призна информаторът. Министър-председателят все пак успял да надделее над прокурор №1, който принципно не му е подчинен, ако все още у нас има разделение на властите“, пише Народ.бг.

реклама
loading...
2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
AccuWeather прогнозира бурни ветрове и наводнения в Европа през предстоящата зима

реклама Снимка pixabay Метеоролозите на „AccuWeather“ обявиха своята прогноза за зимата, която наближава все повече. Техните очаквания са за снежен декември и по сухи януари и февруари. Бури, придружени със силни ветрове се очакват през януари и до средата на февруари.   Основният път на лошото време в цяла Европа …

Новини
Сачева: 40 лв детски добавки са право на всяко дете да ги получи

реклама Снимка профил ФБ Днес във Велико Търново министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, коментира, че всички деца имат право да получат добавката от 40 лв. Родителите трябва да подадат заявление в отделите за социално подпомагане, за да я получат. Тя коментира бюджетът в социалната сфера, предвиден за …

Новини
Проф. Костадин Ангелов: Ще включим и студенти в борбата срещу коронавируса

реклама Кадър видео новини.бг Това заяви министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов по време на седмичния брифинг на здравните власти за развитието на пандемията. „Най-големият проблем, пред който сме изправени в момента, е свързан с медиците на първа линия. Всички те са изморени, голяма част от тях са заразени, а …