fbpx

Нападнаха Иван и Андрей заради нехуманно отношение към животните

БТВ

Кадри БТВ

Хиляди въпроси се изсипаха след излъчения снощи епизод на „Фермата“. Бруталното отношение на участници към животните възмути много зрители, които зададоха въпроси към продукцията как може да позволява това.

външна реклама

Видимо неадекватното справяне на Аксения със стопанството едва не умори най-едрото животно кравата, поверена им от наставниците за да имат източник на прехрана.

Към продукцията:
По какъв критерий сте ги избирали на кастингите за този сезон не знам, но подбора ви е 👎🏻👎🏻👎🏻 под всякаква критика за „надеждните“. Мъжете без опит в строене, изграждане. Разчитат на „преписване“. Жените и те като шматки се въртят изпълнявайки нещо с пълна несигурност. Изключение правят Кремена и Елена. (поне от това с което ни запознават камерите)
В отделните епизоди забелязвам, че снимате избирателно. Нарочите си един-двама и само тях снимате и само с тях запознавате аудиторията.
Вътре са 11, а до тук основно ни показвате Калин, Радо, Аксения и патешката джука Симона.
От другите участници, тук-там нещо се покаже. Визирам новите участници.
Много несполучливо попълнение в този 8ми сезон.
Работете върху критерия на кастингите си! (ако ви вълнува рейтинга, де)

За всичко това са отговорни шефовете на продукцията.Искат си тяхното – интриги , скандали, сеир да става.Обърнаха го на панаир. Простотия.

Във всеки сезон си правят експерименти с горките животни. Участниците се „учат“ върху живи същества. Трябва да има „надзирател“-животновъд,който да контролира на място постоянно и да санкционира веднага. Ще уморят животинките.

Продукцията да се засрами! Момичето избягало от децата си във Фермата да си почине, а те я натоварили с животни да се занимава! Бива ли така? Срамота!

Язък. Съсипват животинките. Като не са за там какво търсят там. Спирам да ви гледам.

 

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!