fbpx

Нападнаха Хепи Ванче във Фермата

БТВ

Кадри БТВ

Хепи Ванче май сбърка с решението си да изостави отбора си и да търси спокойствие при новите надежди. На снощната церемония за избор на фермер и ратаи лъсна обидата в очите на нейните бивши съратници.

Причината да се махне оттам бе разправията й с рускинята Альона, с която не се понасят от известно време.

външна реклама

Ако аз съм те обидила, останалите не са виновни, каза Альона, те се чувстват предадени. За тези думи тя получи дори одобрението на най-големия си враг Гечо.

За мен Ваня е предател, отсече той.

Мъжете бяха повече от красноречиви при изразяване на мнението си.

„Не я харесвам. На тази възраст – скитница без семейство! Не се намери за нея мъж на тая планета! Ваня е абсолютен, професионален егоист – работи за гъ*а си, живее за себе си, не я интересува абсолютно нищо друго, освен да си прави кефа. За нея отговорности няма“, отсече Чавдар, раздразнен и от липсата на работен ентусиазъм у Ваня.

Към него веднага се присъедини женомразец № 1 във „Фермата“, автотенекеджията Гечо. „Кукувица гнездо не мъти“, обобщи той.

Така Ваня бе заклеймена от бившия си вече отбор и Альона може да се възползва от възможността в края на седмицата да я привика на арената.

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!