fbpx

Нападнаха Асен Блатечки и детето му, защото се обяви срещу шамаросването

БГ звезди

Кадър видео Нова ТВ

Актьорът Асен Блатечки сподели пред камерата на Нова ТВ неговия метод на възпитание спрямо децата, и че е противник на „шамаросването“.

Традиционните български ценности обаче са в разрез с либералното му разбиране за отношенията между деца и родител.

външна реклама

Лавина от гневни коментари се изля върху него и детето му.

Във възпитанието на децата не влизат шамарите. Това е нещо много унизително и ще остави белег за цял живот. Това е акт на безсилие, означава, че не можеш да обясниш с думи или личен пример. Основната ни задача е да ги научим да бъдат добри хора, да се справят с живота, да бъдат силни, смели и свободни и щастливи. Децата се възпитават с пример. Те се раждат сто пъти по-умни от нас.

Това негово мнение провокира много коментари, от които се вижда, че българина не е загърбил този начин за вкарване в „правия път“ и мнозина са на мнение, че в някои случаи пошляпването помага с възпитателна цел.

Боят не средство за възпитание,но винаги помага!

А, приемам го и в живота си няколко пъти съм била безсилна и после съм се укорявала. Но сега нека сравним двата подхода: отреченият -да се повиши тон, да се накаже детето,да се плесне(разбира се,в изключителен случай) и наблюденията ми от този древен метод- деца НЕупотребяващи наркотици,амбициозни да постигнат нещо, отговорни. Днешните модерни методи – дискотеки пълни с употребяващи вредни вещества пубери (не вярвам личният пример на родителите да е такъв), неучещи и безотговорни, нагло държащи се и изискващи. Изключения има винаги и във всичко(говоря за масовост)

Абе безсилие, безсилие, ама в много случаи помагат, когато са изчерпани мирните средства, не иде реч да ги убиваме…тези сегашните са от друго тесто омесени, дебели глави. Навремето даскала влизаше в час с „показалка“, и тя вършеше отлична работа и станахме хора!

Това,че си добър актьор не означава че си добър баща! Децата трябва да имат респект от родителите си,а не страх,когато половин час водиш разговор за едно и също нещо с детето,а то те гледа в очите и се прави че не те разбира и продължава да ти лази по нервите,един шамар му връщат всички настройки и от опит знам че респектира върху детето 😉

Така бабите ни оправяха настройките

Стига сте се лигавили!Бие се малко дупе-така казваше баба ми!С няколко шамара зад врата ни наместваха чакрите и ние си знаехме за какво ни сурвакат без някой да ни обяснява!Боят не помагал,ама оправял!

външна реклама
БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

error: Content is protected !!