fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Намери си майстора: Мисис Баба разби Сашо Кадиев

Тайната на дългия живот е овладяването на стреса, тази идея се лансираха участниците в “Преди обед” по bTV. На Разпети петък те обърнаха поглед към въпроса за дълголетието и към факта, че в България има 325 столетници.

Гостенката в студиото – Мисис Баба Дони Василева уверено заяви, че оцеляването до преклонна възраст става с това да продължиш да работиш, да се движиш и това да става извън града, някъде, където има чист въздух и хубава природа.

външна реклама

“Стресът е основен фактор за скъсяването на живота”, коментира авторитетно Сашо Кадиев и добави, че неговата баба е на 98 години и скоро също ще влезе в клуба на българските столетници. Изводът на актьора беше, че човек не трябва да се преработва.

“Ти може пак да работиш и да не генерираш стрес”, отвърна колежката му Деси Стоянова.

На тази бележка водещият отговори с теория, че съвременният живот е много натоварен – хората мислят постоянно за отношенията с другите.

“Освен това много българи трудно оцеляват, нека не го подценяваме това нещо. Как ще платиш сметките, как ще изучиш дете… Какво ще сготвиш дори!”, това заяви Кадиев за съвременните тревоги.

Деси Стоянова обаче не беше никак съгласна, че съвременния живот е по-труден и по-напрегнат от това, което са преживели столетниците.

“Ако се върнем 50, 60, 80 или 100 години назад, да не би стресът да е бил по-малък? Най-голямото дете се е грижило за по-малките. Ти разбираш ли какво значи това? На възрастта на твоята дъщеря или на моите синове, те са били затрупани със сериозни задължения. Да не говорим за войни, болести, бедствия”, с тази тирада Стоянова буквално разби теорията на Сашо за по-сложния живот в днешното съвремие.

Кадиев реши да не противоречи на това разсъждение и се насочи към друга критика на модерния живот. “Всички столетници казват, че с яли, каквото има. Никой не е бил вегетарианец или веган”, побърза да каже водещият. Тук обаче го засече Мисис Баба. Дони Василева се зарече да стане първата вегетарианка на 100 години и да обори и тази теория на Кадиев.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!