fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Намери си майстора: Мисис Баба разби Сашо Кадиев

Тайната на дългия живот е овладяването на стреса, тази идея се лансираха участниците в “Преди обед” по bTV. На Разпети петък те обърнаха поглед към въпроса за дълголетието и към факта, че в България има 325 столетници.

Гостенката в студиото – Мисис Баба Дони Василева уверено заяви, че оцеляването до преклонна възраст става с това да продължиш да работиш, да се движиш и това да става извън града, някъде, където има чист въздух и хубава природа.

“Стресът е основен фактор за скъсяването на живота”, коментира авторитетно Сашо Кадиев и добави, че неговата баба е на 98 години и скоро също ще влезе в клуба на българските столетници. Изводът на актьора беше, че човек не трябва да се преработва.

“Ти може пак да работиш и да не генерираш стрес”, отвърна колежката му Деси Стоянова.

На тази бележка водещият отговори с теория, че съвременният живот е много натоварен – хората мислят постоянно за отношенията с другите.

“Освен това много българи трудно оцеляват, нека не го подценяваме това нещо. Как ще платиш сметките, как ще изучиш дете… Какво ще сготвиш дори!”, това заяви Кадиев за съвременните тревоги.

Деси Стоянова обаче не беше никак съгласна, че съвременния живот е по-труден и по-напрегнат от това, което са преживели столетниците.

“Ако се върнем 50, 60, 80 или 100 години назад, да не би стресът да е бил по-малък? Най-голямото дете се е грижило за по-малките. Ти разбираш ли какво значи това? На възрастта на твоята дъщеря или на моите синове, те са били затрупани със сериозни задължения. Да не говорим за войни, болести, бедствия”, с тази тирада Стоянова буквално разби теорията на Сашо за по-сложния живот в днешното съвремие.

Кадиев реши да не противоречи на това разсъждение и се насочи към друга критика на модерния живот. “Всички столетници казват, че с яли, каквото има. Никой не е бил вегетарианец или веган”, побърза да каже водещият. Тук обаче го засече Мисис Баба. Дони Василева се зарече да стане първата вегетарианка на 100 години и да обори и тази теория на Кадиев.

БТВ
Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов

Кадри: БТВ: Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов По изключително любопитен начин премина днешния епизод на „Стани богат“. Освен участниците, внимание предизвика и един от жокерите в публиката. Става дума за легендарния вратар на „Левски“ и националния отбор по футбол Стефан Стайков-Заека. Той бе жокер на …

Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

error: Content is protected !!