fbpx

Нагло поведение демонстрират „новите надежди“ в стопанството на „Фермата“

БТВ

Кадри БТВ

Пропастта между стари и нови в стопанството на „Фермата“ се задълбочава все повече. Новите надежди лазят по нервите на отбора на старите с наглото си поведение по изпълнение на седмичните задачи.

Калин и Иван нямат никакви притеснения да влязат на чужда територия и да копират точно това, което е готово, въпреки, че и двата отбора получиха чертежи за всички задачи. Най-нагло пренесоха работата си в склада на старите за да са по-близо до рафтовете, които са готови.

външна реклама

Мостът няма как да се случи между стария и новия свят, няма желание това да се случи, каза Яни и този факт го разстрои. Всичко това е, да се докажат че са по-добри и наистина може и да е така.

Новите копи-пейст, затова правете го като хората, че когато новите копират поне да не се излагаме, посъветва Финци съотборниците си.

И въпреки всичкото гледане и копиране фермерката Елена не одобри работата и направи забележка на Евгени, който я отряза като я посъветва който може да го направи по-добре.

 

И на всичкото отгоре се обидиха от забележките, че ходят да копират изработеното и изсипаха доста грозни думи по адрес на старите фермери, което направи много лошо впечатление на зрителите.

“Пенсия”…Иван, Калин, Евгени. Толкова сте прости, че хора като Чавдар остават неразбрани от вас, защото умственият ви капацитет е под дъното. И на малкия пръст на Старите герои не можете да стъпите. Толкова сте ограничени и прости, че ето заради такива хора като вас държавата ни е на това положение. Новите надежди са чисто олицетворение на младите в България – жалка картинка. Държавата ни няма бъдеще с такива “млади” – като Иван, Калин, Евгени и Радо. Жалко…много жалко с такива “надежди”….ще търсим хора като Финци и Чавдар, но няма да ги намерим. Нищо, поне ще ви успокоя – никой от тези мъжествени “надежди” не е на финал, всичките ще паднат от Старите герои. 😉

Ако и тази седмица пак двата отбора са на кантар с равни точки или пък Новите спечелят няма да е справедливо . Не може все да “крадеш” от труда на другите и накрая да няма последствия . Би трябвало да се оценяват по обективно .

Защо са поредна година във Фермата са събрали дразнители,арогантни хора,злобари….селяндури…..За поредна година това предаване повече напряга отколкото умилява или отпуска…..

Евгени, нали е трето поколение милиционер, те такива не емигрират, а и той бил мъж за маса 🤔 Всеки ден вече ги гледаме по новините, всичките полицай са за маса, явно за друго не се и стараят! Иначе самочувствие….

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!