fbpx

На кантара Джошуа обиди грозно Кубрат Пулев

Новини
4
реклама

Кадър: „Нова“

Тервел Пулев разкри, че ако е бил на мястото на брат си Кубрат, е щял да отмени мача с Антъни Джошуа. Причината, по думите му, е нарушената подготовка заради преболедуван Ковид няколко седмици по-рано.

По-малкият от двамата разкри, че семейството е изкарало коронавирус, но това не може да бъде оправдание за загубата му. „Бяхме болни и аз, и той, и жена ми и други“, каза Тервел в интервю пред „Нова телевизия“.

Той не пожела да коментира детайли, но сподели, че всички в болницата, където е доброволец, са стискали палци на брат му.

„Въпреки всичко му прави чест, че не отмени мача. Кубрат ми се издига в очите като дух, като борбеност. Може би аз на негово място щях да откажа срещата”, сподели още Тервел.

Той разкри още, че по време на кантара в петък Джошуа е нарекъл брат му „ва**на“, което е без коментар и показва, колко ниско пада големия шампион.

„Кубрат игра мъжки, достойно. Би се с дух и не се предаде, въпреки двата нокдауна в третия рунд, което му прави чест. Кубрат представи България. Независимо, че загуби този мач, той все пак достигна до това ниво и игра в този мач”, добви още той.

Според него в хода на мача нещата се променят, а за това ключова роля играе и умората. В тактическо отношение задачата на Пулев е била различна.

„Въпросът е, че той не спази стриктно тактическата задача. Имаше и други грешки, по други показатели не можа да се конкурира. Нямаше нужната бързина. Това са показатели, които са важни за крайния резултат. Равносметка тепърва ще правим”, добави Тервел Пулев.

реклама

Той е бил критичен към по-големия си брат, а Кобрата е приел мнението на близките си. По отношение на тактика и действията на ринга, Тервел смята, че грешки е имало. Стратегиите и тактиките на Джошуа са били разглеждани предварително. Много точно е било определено какво да прави Кубрат, спрямо предишни мачове на световния шампион.

„Кубрат не успя да противодейства, там бе разковничето за нокдауните. В крайна сметка това е бокс, Кубрат получи удари и загуби мача. Джошуа беше това, което видяхме и очаквахме да бъде. Просто Кубрат не игра добре. Ако беше изпълнил техническите предписания, на Джошуа щеше да му е много по-трудно”, смята Тервел.

След срещата българския боксьор се чувства добре, дал е две допинг проби и е изпълнил стриктно предписанията след срещата. Братът на боксьора подчерта, че и Джошуа има леки контузии и травми.

„Всеки пита за здравето и тялото, но да не забравяме, че човек е душата. Душата на Кубрат е душа на войн, не може да бъде сломен. Губиш, когато се предадеш. Кубрат не се отказа, игра до последно”, каза Тервел.

Боксьорът разкри, че семейството е изкарало коронавирус, но това не може да бъде оправдание за загубата му. Той не пожела да коментира детайли, но сподели, че всички в болницата, където е доброволец, са стискали палци на брат му.

„Въпреки всичко му прави чест, че не отмени мача. Кубрат ми се издига в очите като дух, като борбеност. Може би аз на негово място щях да откажа срещата”, сподели още Тервел. Той разкри още, че по време на кантара в петък Джошуа е нарекъл брат му вагина, което е без коментар и показва, колко ниско пада големия шампион.

реклама
loading...

ВЪПРЕКИ ЗАГУБАТА, ФАКТЪТ, ЧЕ КУБРАТ Е ЗАСЛУЖИЛ ДА БЪДЕ ПРЕТЕНДЕНТ ЗА СВЕТОВНИТЕ ТИТЛИ, Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОСТИЖЕНИЕ НЕ САМО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ, НО И В СВЕТОВНИЯ БОКС! НЕГОВОТО ИМЕ ЩЕ ОСТАНЕ СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ БОКСЬОРИ В ТАЗИ КАТЕГОРИЯ И НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МУ ОТНЕМЕ ТОВА ПРАВО!

КАКЪВ ШАМПИОН Е ДЖОШУА ? НЕ СТИГА , ЧЕ ОБИДИ КОБРАТА НА КАНТАРА , АМИ ПОСЛЕ ГО И НАБИ ! ХУЛИГАН !

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Д-р Грошев: Изкарали сте Ковид, ако имате усещате нарушено обоняние, слабост, кашлица и задух

реклама илюстрация Pixabay Четири са признаците, които могат ясно да покажат, че сте прекарали коронавирус. Това заявява д-р Сергей Грошев, цитиран от zdrave.to.  Те важат особено за тези, които са изкарали леко заболяването. Според лекаря, човек лесно може да обърка настинката с коронавирус. Основни признаци на болестта обаче се запазват дълго …

Новини
Намериха 17-годишното момиче Макбуле от Нови пазар

реклама Снимка: ОДМВР – Шумен Момичето, което беше пуснато за издилване преди няколко дни е намерено. Това е 17-годишната Макбуле Ешреф. реклама Днес, 15 януари, е предадена на родителите й. Била е при нейни познати. В добро здравословно състояние е. реклама loading…

Новини
Учените откриха нов вид по-малки антитела наречени „нанотела“, ефикасни и срещу мутации на вируса

реклама Снимка pixabay „Нанотелата“, както е отбелязано в проучването, са по-малки от класическите антитела, поради което те по-добре проникват в тъканта и могат да бъдат произведени в големи количества. Авторите на статията успяват да комбинират нанотела в потенциално ефективни молекули, които едновременно атакуват различни части на вируса SARS-CoV-2, пишат MedicalXpress …