fbpx
Блиц Новини

Кадри: бТВ

Музикантът Николай Маджаров направи страхотно представяне в Стани Богат и заслужено си тръгна със сумата от 10 000 лева.

Тази вечер кулинарният ентусиаст продължи изявата си от вчера с въпрос за 1000 лева: Колко са съветските републики преди разпадането на СССР през 1991 година? – 12, 15, 18, 20.

Интересно е, че още докато водещият задаваше въпросът играчът го изпревари с верния отговор. Николай отбеляза, че България трябвало да е 16-ата държава според плана на нашите управляващи, но след като не се е получило, са останали 15.

За 1500 лева той бе попитан: С кой откритие е най-известен човекът, чието име носи световната награда за мир? – Барута, Атомната бомба, Отровния газ, Динамита.

Тук Маджаров отново прекъсна Михаил Билалов, докато го питаше, за да го изпревари, че става въпрос за Динамита.

Въпросът за 2000 лева бе: Името на кое животно фигурира в научното название на оплешивяването – алопеция? – Коза, Невестулка, Лисица, Чапла.

Играчът очевидно не знаеше вярнатя опция, а повикания от публиката Милен чистосърдечно си призна, че не може да помогне и посъветва приятеля си да използва 50 на 50. Николай го послуша и след като компютърът остави Лисица и Чапла, той правилно маркира първата възможност.

Николай заключи сумата от 3000 лева, а въпроса за нея беше: Как се казва пешеходната улица на Плолдив, която местните наричат просто „Главната“?, с възможности Цар Борис III, Съединение, Княз Александър I Батенберг и Марица.

Маджаров призна, че не знае отговора, но има човек от Пазарджик, който да му помогне. Той се обади на приятеля си Тихомир Гергинов, който го остави в играта с Княз Александър I Батенберг.

Въпросът за 5000 лева беше: В коя сфера се е проявил и е описан Синдромът на Котов?, с възможтости Изкуството, Медицината, Физиката, Спорта.

Маджаров правилно предположи, че руснаците са силни в спорта и стигна до въпрос за 10 000 лева: С какъв атрибут се изобразява отмъстителното ацтекско божество Тескатлипока? – Копие, Огледало, Сърп и Кръст.

След кратък размисъл Ники заложи на въображението с Огледало и не сбърка.

Въпросът за 20 000 лева обаче се оказа непосилен за него: Кой е либийският крал, свален от Муамар Кадафи с преврат? – Идрис I, Ибрахим Траоре, Летсие III, Мохамед V.

Николай Маджаров реши да се откаже, тъй като според него 10 000 лева са много добра сума, с която знае какво да направи. Вече извън играта той посочи Мохамед V, но верният отговор се оказа Идрис I.


Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!