fbpx

Момиче от Карнобат събра над 70 хил. последователи без да се показва

Новини
външна реклама

Снимка инстаграм

Зад страничката „The woman in black“ със 70,4 хил. последователи, стои момиче от Карнобат. Миглена е само на 16 години, когато решава да създаде своя страница в нашумялото приложение Инстаграм. Преди да направи страничката си, Миглена обича да следи други подобни страници и се замисля за своя собствена. Тя е вдъхновена от различни мисли и цитати, и решава да предаде вдъхновението и на други последо-ватели в Инстаграм.

Споделя, че съвсем случайно е решила да създаде „The woman in black“ и не е очаквала в началото да достигне толкова последователи. Тя е изключително радостна от факта, че публикациите й достигат до много хора. Чрез постовете си момичето кара аудиторията да се замисли и да се припознае в тях. Идеята за стра-ничката на Миглена се реализира през 2017г. Само след 5 месеца последователите започват да растат и това мотивира момичето да продължава да качва потове, пише Karnobat-voice.

външна реклама

„Всичко стана с постоянство. Винаги съм поддържала страничката сама. В момента има 13,800к публикувани поста. Никога не съм се отказвала от нея. Имала съм доста предложения от хора, които искаха да я купят, но аз твърдо отказвах“, споделя Миглена.

В „The woman in black“ има спонсорирано съдържание. Сред споделените публикации намират и мисли на Миглена, но тя предпочита да не издава кои са и да ги запази за себе си. Според нея, интересът към страничката се дължи на това, че тя знае какви неща се харесват на аудиторията й и винаги се стреми да публикува цитати, в които хората да се припознават.

Предимно отзивите за „The woman in black“ са доста добри. Всички последователи харесват и с удоволствие четат публикациите. Един от най-харесваните й постове има над 7 хил. харесвания.

Миглена е категорична, че ще продължи да се занимава с поддържането на страничката си. Тя е радостна, че нейните публикации създават голям интерес у последова-телите и това я мотивира да продължи да прави това, което обича.

Родена съм на 25.06.2001 г. в град Бургас. Завършила съм гимназия в град Карнобат. В момента работя онлайн. Това е работата, която обожавам. Държа изключително много на семейството и приятелите ми. Никога не се отказвам от целите си, правя всичко възможно да ги постигна. Обичам да помагам на хората в нужда и винаги се стремя да изслушвам другите. Обичам да пътувам, да се разхождам, да чета книги през свободното си време. Благодарна съм на семейството си за всичко, което са направили за мен.

 

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Мария Игнатова смени Нойзи с друг мъж

външна реклама Кадър Мария Игнатова, Инстаграм Мария Игнатова безспорно е една от най-харесваните, но и най-обсъжданите дами в родния шоубизнес. Връзката й с Рачков бе тема номер 1 в светските издания и клюкарските сайтове външна реклама Сега обаче тя не слиза от светлината под прожекторите. Голяма изненада събуди факта, че …

Новини
Кирил Петков: До дни България може да има ново правителство

външна реклама Тази вечер финалният документ за коалиционното споразумение ще бъде изпратен към партийните централи. Те ще имат няколко дни да го одобрят. „Имаме доста кандидати, които ще предложим”, добави той До дни България може да има ново правителство, заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков. Това ще бъде възможно, …

Новини
Лили Иванова: „Заливана“ съм от обич и омраза

външна реклама Кадър видео БНТ „Мисля, че това бе най-дългото ми отсъствие от сцената. Никак не ми бе приятно. Светът е много различен. Не съм отчаяна. Но ние трябва да сме готови да посрещнем всяко предизвикателство“, това заяви голямата Лили Иванова в първото й телевизионно интервю след 3-годишно отсъствие от …

driving theory test uk