fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Рекордьорът по победи в „Игри на волята“ за всички сезони Момчил разкри пред Гала и последните тайни около отношенията си с останалите участници в предаването. Любимецът на публиката, който в крайна сметка остана втори, често говори за най-големите си разочарования от другите играчи. Оказа се, че ако има нещо, което още му тежи, това е отношението на Мастагарков. В един момент футболистът модел спрял да вярва на Момчи и „сития лъв“ изглежда никога няма да забрави за това.

Оказа се, че ситуацията между него и Румен Радев и Мудева вече е напълно изяснена. Това беше на практика най-неприятният момент от сезона, когато събралата се в племето на Амазонките двойка започна да атакува Момчил. Мотивът на Румен беше, че не му вярва на добрите намерения.

Мудева пък се подведе по него. „Не може да има толкова добър човек“, убедена беше тя и затова се постара да стъжни живота на Момчил.

Той обясни в „На кафе“, че се е разбрал с годениците и всъщност е в добри отношения с всички участници в приключилото предаване. „Определено ти се изкривяват представите в „Игри на волята“, призна вицешампионът.

Ситият лъв научил бързо думата за куче на китайски от ресторантите

По настояване на Гала Момчил разказа интересни подробности за живота си в Китай, където е учил около 4 години. „Там е като друга планета“, призна той. Момчил се озовал там без да знае и дума китайски, но с ясната представа, че по-добре да учи езика там. Когато се настанил в квартирата си, хазаинът му донесъл дебела папка с договор, написан само на китайски, питал го иска ли интернет, накарал го на подпише документа от десетки страници. След това Момчил останал сам и за първи път осъзнал, че е на място, което не познава изобщо, а даже няма билет за връщане.

Момчил разказа, че избягнал да яде традиционното за Китай кучешко, защото навреме научил думата за него в ресторантите. Той каза, че храната в Китай няма нищо общо с „китайското“, което всеки си е поръчвал у нас. „На север, където бях аз, е по-културно, защото има руско влияние в храната“, обясни Момчил Василев пред Гала.

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

Блиц Новини
Рая Пеева мечтае за бебе

Кадри Нова ТВ Рая Пеева е актриса, която набира все по-голяма популярност с работата си, а не само като партньорка на Явор Бахаров. За най-съкровените си мечти и това, което се крие зад фасадата разказа пред Мариан Станков – Мон дьо.   В живота много искам да се видя като …

error: Content is protected !!