fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Рекордьорът по победи в „Игри на волята“ за всички сезони Момчил разкри пред Гала и последните тайни около отношенията си с останалите участници в предаването. Любимецът на публиката, който в крайна сметка остана втори, често говори за най-големите си разочарования от другите играчи. Оказа се, че ако има нещо, което още му тежи, това е отношението на Мастагарков. В един момент футболистът модел спрял да вярва на Момчи и „сития лъв“ изглежда никога няма да забрави за това.

Оказа се, че ситуацията между него и Румен Радев и Мудева вече е напълно изяснена. Това беше на практика най-неприятният момент от сезона, когато събралата се в племето на Амазонките двойка започна да атакува Момчил. Мотивът на Румен беше, че не му вярва на добрите намерения.

Мудева пък се подведе по него. „Не може да има толкова добър човек“, убедена беше тя и затова се постара да стъжни живота на Момчил.

Той обясни в „На кафе“, че се е разбрал с годениците и всъщност е в добри отношения с всички участници в приключилото предаване. „Определено ти се изкривяват представите в „Игри на волята“, призна вицешампионът.

Ситият лъв научил бързо думата за куче на китайски от ресторантите

По настояване на Гала Момчил разказа интересни подробности за живота си в Китай, където е учил около 4 години. „Там е като друга планета“, призна той. Момчил се озовал там без да знае и дума китайски, но с ясната представа, че по-добре да учи езика там. Когато се настанил в квартирата си, хазаинът му донесъл дебела папка с договор, написан само на китайски, питал го иска ли интернет, накарал го на подпише документа от десетки страници. След това Момчил останал сам и за първи път осъзнал, че е на място, което не познава изобщо, а даже няма билет за връщане.

Момчил разказа, че избягнал да яде традиционното за Китай кучешко, защото навреме научил думата за него в ресторантите. Той каза, че храната в Китай няма нищо общо с „китайското“, което всеки си е поръчвал у нас. „На север, където бях аз, е по-културно, защото има руско влияние в храната“, обясни Момчил Василев пред Гала.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!