fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Инстаграм/Момчил Василев

Колкото повече „Игри на волята“ се доближава до финала си, толкова повече стават страстите и коментарите за може би най-интересния участник в този сезон – Момчил Василев. В социалните мрежи има силна вълна на подкрепа за него, а причините за това са две. Първата е, че с постъпките си в играта, той събра повече фенове от всеки друг играч.

Извън спора дали наистина е рекордьор по победи или не, той най-вече забележително благородство. Винаги лоялен към племето си и тези, които го искат за съюзник, той в много случаи понесе загуби заради точно тази лоялност. Но пък спечели сърцата на аудиторията.

Втората причина Момчил да стане истински кумир на зрителите, са постоянните „секири“, които му поднася продукцията. Сценаристите и продуцентите изглежда всячески искат софтуерният инженер да се провали и в никакъв случай да не излезе крайния победител. Почти единодушно е мнението, че „глобата“ която остави играчът с половината от спечелените с пот и кръв грошове, е най-несправедливото нещо, което се е случвало дотук в игрите.

Нарочен ли е Момчил от продуцентите? По всичко изглежда, че отговорът на този въпрос е „да“. Още буквално от първия ден, той беше показан пред зрителите като самоуверен, надменен и леко странен типаж. „Мъдрата“ Виолета насочи отровните си коментари първо към него, а едва след това към всички останали мъже.

Момчил беше част и от сценария с „пленяването“ на мъже от Амазонките, за да може първото женско племе да оцелее и да се отлепи от Дивата река. По-късно територията беше буквално зачеркната от играта тъкмо от него, което облекчи дори и противниците му. Какво направиха сценаристите? Измислиха начин да върнат Дивата река и да пратят Момчил и племето му там.

Ралица Паскалева лично се намеси, за да провали играта на Момчи

Не бива да се забравя и скандалното тенденциозно отношение на водещата Ралица Паскалева, която в една от игрите директно се опита да наруши концентрацията му с гадни иронични коментари и объркващи реплики. Целта тогава беше да се даде предимство на „любовника“ Румен Радев – фаворит на хартия, който всички вече са забравили, че изобщо е участвал в „Игри на волята“ заедно с половинката му Мудева.

Но публиката в крайна сметка е най-добрия арбитър в едно риалити. „Синът ми иска да прилича на Момчил“, това пишат десетки, ако не и стотици фенове на „Игри на волята“ в социалните мрежи. Това на практика показва, че независимо от крайния резултат, предаването вече има своя морален победител, който е безспорен.

Блиц Новини
Крисия: Нищо не ме плаши

След една доста сериозна за сцената пауза Крисия отново рестартира и се появи с ново парче. Пред Натали Трифонова тя рязкязя с какво се е занимавала в този период. Смятам, че всеки трябва да има такива паузи в живота си, без значение в каква ситуация се намира. Това е нещото, …

Блиц Новини
Деян Неделчев бесен на „Аз обичам България“

Кадри БТВ и снимка профил ФБ Точно на 24 май бе последното издание на „Аз обичам България“, в който участие взеха, Ивана, Стояна, Прея и Дънди.Много смях и веселба имаше през цялото време, но оказа се част от нея за сметка на Деян Неделчев, чиито парче „В гората“ участниците трябваше …

Блиц Новини
Влади Въргала: За мен бе чест да участвам във филм за Гунди

Кадри Нова ТВ За мен бе чест да участвам във филм за Гунди, сподели Влади Въргала в Нова ТВ. Мисля, че този филм е мисия за всеки, който участва в него. Самата инициатива е да се създаде признание, поклон пред личността на Георги Аспарухов. Той като личност не може да …

error: Content is protected !!