fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, Инстаграм/Момчил Василев

Колкото повече „Игри на волята“ се доближава до финала си, толкова повече стават страстите и коментарите за може би най-интересния участник в този сезон – Момчил Василев. В социалните мрежи има силна вълна на подкрепа за него, а причините за това са две. Първата е, че с постъпките си в играта, той събра повече фенове от всеки друг играч.

Извън спора дали наистина е рекордьор по победи или не, той най-вече забележително благородство. Винаги лоялен към племето си и тези, които го искат за съюзник, той в много случаи понесе загуби заради точно тази лоялност. Но пък спечели сърцата на аудиторията.

Втората причина Момчил да стане истински кумир на зрителите, са постоянните „секири“, които му поднася продукцията. Сценаристите и продуцентите изглежда всячески искат софтуерният инженер да се провали и в никакъв случай да не излезе крайния победител. Почти единодушно е мнението, че „глобата“ която остави играчът с половината от спечелените с пот и кръв грошове, е най-несправедливото нещо, което се е случвало дотук в игрите.

Нарочен ли е Момчил от продуцентите? По всичко изглежда, че отговорът на този въпрос е „да“. Още буквално от първия ден, той беше показан пред зрителите като самоуверен, надменен и леко странен типаж. „Мъдрата“ Виолета насочи отровните си коментари първо към него, а едва след това към всички останали мъже.

Момчил беше част и от сценария с „пленяването“ на мъже от Амазонките, за да може първото женско племе да оцелее и да се отлепи от Дивата река. По-късно територията беше буквално зачеркната от играта тъкмо от него, което облекчи дори и противниците му. Какво направиха сценаристите? Измислиха начин да върнат Дивата река и да пратят Момчил и племето му там.

Ралица Паскалева лично се намеси, за да провали играта на Момчи

Не бива да се забравя и скандалното тенденциозно отношение на водещата Ралица Паскалева, която в една от игрите директно се опита да наруши концентрацията му с гадни иронични коментари и объркващи реплики. Целта тогава беше да се даде предимство на „любовника“ Румен Радев – фаворит на хартия, който всички вече са забравили, че изобщо е участвал в „Игри на волята“ заедно с половинката му Мудева.

Но публиката в крайна сметка е най-добрия арбитър в едно риалити. „Синът ми иска да прилича на Момчил“, това пишат десетки, ако не и стотици фенове на „Игри на волята“ в социалните мрежи. Това на практика показва, че независимо от крайния резултат, предаването вече има своя морален победител, който е безспорен.

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

error: Content is protected !!