fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/Надкаст

„Всичко, което съм правил в „Игри на волята, е мое решение, никой от екипа не ме е карал да правя нещо“, това подчерта финалистът и рекордьор по спечелени битки в „Игри на волята“ Момчил. След тази уговорка, той повдигна завесата над тайните на продукцията.

Първото голямо разкритие на Момчи беше, че почти цялата втора фаза на предаването е играл контузен. В поредицата „Надкаст“ в Ютюб той обясни, че не е искал да говори за това, за да не излезе, че се оправдава за загубата от Рълев, видя Vihrogon.bg.

„Ситият лъв“ получил контузията по глупав начин – клекнал рязко извън арената и усетил как коляното му се опъва и блокира.

„Предпочитам да жертвам здравето си, но не и духа си и се откажа“, обяви Момчил.

Той призна, че два часа след финала и края на снимките на предаването, той се отпуснал и буквално не можел да ходи. Сега за щастие е почти изцяло възстановен, предаде Vihrogon.bg..

Момчил „настъпи“ предаването и за предимствата на полуфинала. Там той даде повече грошове и трябваше да има по-голямо предимство от Мартин, но не практика не беше така. „Не са го преценили от продукцията. На мен ми махнаха два лесни елемента, които се минават за 20 секунди, а на Марто само един, но много по-труден“, обясни Момчил.

Оказа се също, че една от измамите на Момчил, за които той беше изкаран, че мами, всъщност е грешка на водещия Димо Алексиев.

„Като свършат приказките какво правили древните гърци и римляните, за играчите има второ обяснение на правилата, което зрителите не виждат“, обясни той.

На играта с въртележката, за която беше обвинен, че се бута с крак, той специално попитал може ли да се засилва.

 

„Димо ми каза, че може да се засилваме, но не много, защото „не било телевизионно“, заяви Момчил. След това той беше обвинен от Мартин, че мами. „Аз му казах нещо от рода „така е, брат“ повече на шега, а излезе, че си признавам“, разказа „Ситият лъв“.

Момчил дръпна и голяма критика на продукцията за залаганията на битките за влизане в следващия сезон.

„На арената излизат двама, от които ти евентуално познаваш единия от предишен сезон, а за другия не знаеш нищо. Нормално е да заложиш на този, чиято игра познаваш. Продукцията обаче знае възможностите и на двамата. Така могат да прецакат залагащия, ако решат“, обясни Момчил. Той иначе призна, че е правил нарушения, но се оправда единствено с желанието за победа, а не с предварителна идея, че ще мами.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!