fbpx

Много изненади в новата класация на знаменитите българи

Блиц Новини

кадри Нова телевизия, bTV, NAX sport, президентство, Фейсбук

Родният вариант на престижното списание “Форбс” класира 70 български знаменитости според тяхната популярност и постижения през изминалата година. На върха на класацията този път застана писателят Георги Господинов, чийто роман “Времеубежище” се превърна в световна литературна сензация и беше отличен с много от най-престижните награди.

След него се нареждат съответно Григор Димитров и Христо Стоичков, които запазват позициите си от предишното издание на класацията.

Актрисата Мария Бакалова, която беше на чело в предната класация, слиза с четири позиции надолу. Нейните колеги Сашо Кадиев и Асен Блатечки пък отбелязват съответно най-голямото падане и най-големия ръст в своята популярност, забеляза vihrogon.bg.

Синът на Катерина Евро се смъква с цели 46 места надолу в класацията, вероятно като резултат на напускането си на “Преди обед” по bTV.

Интересен факт е, че неговата доскорошна екранна половинка Деси Стоянова за пръв път влиза в класацията на родните знаменитости. Дори да звучи странно, телевизионният и радио водещ Ники Кънчев също дебютира тази година в списъка на “Форбс”.

Сред останалите изненадващи “новобранци”, които до момента не са били включвани в нея, са Мария Илиева и Башар Рахал.

 В класацията се завръщат след като вече са отпаднали от топ 70 Нургюл Салимова и Герасим Георгиев – Геро.

Все пак най-голямата изненада идва от Асен Блатечки. Актьорът се качва с цели 37 позиции нагоре и така вече на 27 място сред най-познатите и обичани наши сънародници.

Това е десетото издание на класацията на “Форбс”. Една от малкото знаменитости, която благодари публично на списанието за включването в списъка, беше Натали Трифонова.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!