fbpx

Много емоции даде Бригада нов дом на мило семейство

Блиц Новини

Кадри БТВ

Всеки следващ епизод на „Бригада нов дом“ става все по-емоционален. След тежката съдба на Гергана и нейната прекрасна дъщеря Вики, от предаването ни запознават с едно семейство, което с много любов отглежда детето си с увреждания.
Диагнозата, която повечето хора виждат като трудност, всъщност е благословия за Невена и съпруга ѝ Любо – горди родители на малкия Николай. Той е второто дете на семейството, като първото е починало.

Любо е бивш военен, който отсъства през първите 7 години от живота на Ники заради различни мисии в чужбина, включително и в Афганистан. Въпреки това към момента той е основният човек, който се грижи за детето, докато Невена изработва кукли, с които издържа финансово семейството.

Въпреки усилията на семейството, те не успяват да пригодят дома си и да направят условията за живот в него нормални. Намесата на Бригадата им дава всичко това и не само. Дълбоката и искрена емоция на семейството и особено на Невена не остави равнодушен нито един зрител на предаването. Много коментиращи споделят, че са плакали заедно с нея и се радват много за семейството, като им пожелават да са все така сплотени.

Адмирации за Мария и бригада. Майка героиня,прекрасният и талантлив Ники и щастие във очите им. Браво!

Такава чиста радост и много, много любов има в това семейство! Господ здраве да им дава! Прекрасни са! Заслужават това щастие, че и повече!

И плаках и се радвах , много, много емоции! Най стойностното предаване !

Адмирации за спонсорите, Мария и бригадата!

Толкова Искрена Емоция и Радост не съм Виждала отдавна! Напълнихте ми Душата Мило Семейство, Бъдете Здрави 🥰

Милата женичка как се радва само Бог да ви пази и да се радвате все така …

Въпреки отдалечеността на къщата, поне условията в нея са вече на ниво за един нормален живот с необходимите удобства.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!