fbpx

Младо момиче от Пловдив се нуждае от помощ

Блиц Новини

Снимка „Подай ръка“ ФБ

„Подай ръка“ е организация, която неведнъж е помагала на хора в нужда по всякакъв начин. Включиха се дори и в помощ на „Бригада нов дом“, предложиха и семейства, които имаха належаща нужда от такъв. От организацията са подели кампания за помощ на младо момиче, което е парализирана в следствие падане отвисоко. Никол, която е на 25 години и е от Ямбол е и студентка по право в Пловдивския университет.

С молба за помощ към нас се обърна Мариана, майката на това прекрасно момиче, което виждате на снимките – Никол на 25 години от Ямбол.
Младото момиче, което е студент по право в Пловдивския университет, пълна отличничка, претъпява инцидент, който променя живота й напълно и прекършва целите й.
Никол пада от третия етаж на жилището си, като оцелява, но с много тежки поражения по тялото на момичето.
Остава парализирана, с пирони в прешлените, игли, които трябва допълнително да бъдат премахнати оперативно.


Вече има две операции.
Получила е пареза и атрофия на мускулите и редица други проблеми.
В момента Никол отново е в болница с инфекция.
Майката в момента не работи, канидатствала е за личен асистент на дъщеря си, но чакат решение.
Бащата на Никол е починал, когато тя е била на 8 годинки.
Работи единствено съпруга на Мариана, като общ работник, но едвам се справят с всичко.
Наели са медицинското легло, за което плащат наем всеки ден.
Никол ще трябва да постъпи в болница и в София, нужни са и рехабилитации, чрез които има шанс да проходи отново и да върне живота си, но нямат средства, за да могат да ги правят.
Необходими са им средства, за да успеят да се справят с трудностите пред себе си.

На тази молба откликнаха веднага много хора, кой както може да помогне на семейството, за да преминат през този труден за тях период.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!