fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Млада двойка трогна от сърце Билалов в Стани богат

Млада двойка на обща възраст 40 години трогна Михаил Билалов с любовната си история. Бившият волейболист Ерик Василев участва в „Стани богат“, а в публиката бяха неговата годеница Дея и майка му Ирина.

външна реклама

Младокът бе представен като специалист по приложно програмиране, който чете хорър и фентъзи книги. „Обича езотериката, играе волейбол и следи всякакви електронни спортове и турнири по шах. Иска да промени света към по-добро и е толкова млад, че общата възраст на него и годеницата му е точно 40 години“, каза за него Михаил Билалов, а после се впечатли колко висок е Ерик.

След това водещият помоли половинката му Дея да разкаже как е получила предложението за брак. „Аз завърших преди няколко месеца училище, а той ми предложи на бала. Приех, имам си пръстенче“, трогна публиката тя, след което показа и пръстена на ръката си. Двамата планират сватбата тази или следващата година.

Самият Ерик показа добри знания и направи солидна игра, а със спечелената сума със сигурност ще подпомогне сватбения си бюджет. Той мина бързо през стартовите въпроси за първа сигурна сума, след което не се затрудни и с шестия и седмия. Първо той отговори, че Пьотр Илич Чайковски е композирал балетите „Лебедово езеро“, „Лешникотрошачката“ и „Спящата красавица“, а след това се справи без проблем и с питането „Кой може да бъде победен единствено с криптонит?“, посочвайки Супермен.

На осмия въпрос използва първия си жокер.

„На каква надморска височина в метри ще се намираме ако застанем точно на Южния полюс?“ – 0, 21, 1008 или 2835. Младежът се насочи към последните два отговора, но реши да попита публиката, която му подсказа, че става дума за най-голямото число. Той й се довери и това бе правилно решение.

След това Василев бе запитан „Какво е слагал под шапката си легендарният бейзболист Бейб Рут с цел охлаждане?“ – сгънат вестник, гъши пух, сребърна тел или зелев лист. Тук младият участник реши да използва жокер „50:50“ и останаха последните две опции. Ерик посочи зелевия лист и това бе верният отговор.

Програмистът заключи 5000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: „В коя държава през 1975 г. Куба изпраща армия от 25 000 души, която остава там в продължение на 16 години?“ – Виетнам, Ангола, САЩ или Чили. Той се обади на приятел, който обаче не успя да му каже нищо в слушалката в рамките на 30-те секунди. Затова Василев предпочете да се откажа и да си тръгне с 3000 лева. Извън играта той посочи САЩ, но верният отговор бе Ангола.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!