fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Млада двойка трогна от сърце Билалов в Стани богат

Млада двойка на обща възраст 40 години трогна Михаил Билалов с любовната си история. Бившият волейболист Ерик Василев участва в „Стани богат“, а в публиката бяха неговата годеница Дея и майка му Ирина.

Младокът бе представен като специалист по приложно програмиране, който чете хорър и фентъзи книги. „Обича езотериката, играе волейбол и следи всякакви електронни спортове и турнири по шах. Иска да промени света към по-добро и е толкова млад, че общата възраст на него и годеницата му е точно 40 години“, каза за него Михаил Билалов, а после се впечатли колко висок е Ерик.

След това водещият помоли половинката му Дея да разкаже как е получила предложението за брак. „Аз завърших преди няколко месеца училище, а той ми предложи на бала. Приех, имам си пръстенче“, трогна публиката тя, след което показа и пръстена на ръката си. Двамата планират сватбата тази или следващата година.

Самият Ерик показа добри знания и направи солидна игра, а със спечелената сума със сигурност ще подпомогне сватбения си бюджет. Той мина бързо през стартовите въпроси за първа сигурна сума, след което не се затрудни и с шестия и седмия. Първо той отговори, че Пьотр Илич Чайковски е композирал балетите „Лебедово езеро“, „Лешникотрошачката“ и „Спящата красавица“, а след това се справи без проблем и с питането „Кой може да бъде победен единствено с криптонит?“, посочвайки Супермен.

На осмия въпрос използва първия си жокер.

„На каква надморска височина в метри ще се намираме ако застанем точно на Южния полюс?“ – 0, 21, 1008 или 2835. Младежът се насочи към последните два отговора, но реши да попита публиката, която му подсказа, че става дума за най-голямото число. Той й се довери и това бе правилно решение.

След това Василев бе запитан „Какво е слагал под шапката си легендарният бейзболист Бейб Рут с цел охлаждане?“ – сгънат вестник, гъши пух, сребърна тел или зелев лист. Тук младият участник реши да използва жокер „50:50“ и останаха последните две опции. Ерик посочи зелевия лист и това бе верният отговор.

Програмистът заключи 5000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: „В коя държава през 1975 г. Куба изпраща армия от 25 000 души, която остава там в продължение на 16 години?“ – Виетнам, Ангола, САЩ или Чили. Той се обади на приятел, който обаче не успя да му каже нищо в слушалката в рамките на 30-те секунди. Затова Василев предпочете да се откажа и да си тръгне с 3000 лева. Извън играта той посочи САЩ, но верният отговор бе Ангола.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!