fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Млад военен разби голям мит в „Стани богат“, Билалов шапка му свали

Предаването “Стани богат” понякога разбива доста стабилни стереотипи. Това се дължи не само на въпросите, които често имат неочаквани отговори, а и на представянето на играчите. На Велики четвъртък например стана ясно, че един професор, истинско светило и новатор в науката, може да покаже по-слаб резултат от човек с военно образование.

В първата част стоматологът проф. Юлия Каменова, която е обучила хиляди специалисти по дентална медицина, довърши играта си от предния ден. Въпреки огромните си знания, още в сряда тя се оплете и твърде бързо се прости с жокерите си.

външна реклама

Това предизвика водещият Михаил Билалов да направи интересен коментар: “Жокерите ни притесняват. Като ги има 60% от времето се чудиш дали да ги използвам сега или после. Като ги няма – мислиш”.

Професор Каменова обаче не прие този съвет и вероятно подходи малко наивно към въпрос за мерните единици в САЩ, макар че с повече мисъл би достигнала до верния отговор. Така тя си тръгна от играта само с 2000 лева, което беше малко разочароващо предвид научната ѝ титла.

Следващият играч получи специално надъхване от Билалов, след като се разбра, че младият мъж има военно образование.

“Имаш важна мисия да разсееш мнението, че младите са мързеливи и тъпи”,

заяви водещият на Димитър Атанасов.

Той обаче не носи пагони, а работи като специалист по корпоративна сигурност в банка.

С усет, специфични знания и внимателно използване на жокерите, той успя да се пребори за 5000 лева. Сумата можеше да е двойно по-голяма, но играчът се притесни да се изложи и се отказа, след като преди това беше познал верният отговор, но не се престраши да го маркира.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!