fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Млад военен разби голям мит в „Стани богат“, Билалов шапка му свали

Предаването “Стани богат” понякога разбива доста стабилни стереотипи. Това се дължи не само на въпросите, които често имат неочаквани отговори, а и на представянето на играчите. На Велики четвъртък например стана ясно, че един професор, истинско светило и новатор в науката, може да покаже по-слаб резултат от човек с военно образование.

В първата част стоматологът проф. Юлия Каменова, която е обучила хиляди специалисти по дентална медицина, довърши играта си от предния ден. Въпреки огромните си знания, още в сряда тя се оплете и твърде бързо се прости с жокерите си.

Това предизвика водещият Михаил Билалов да направи интересен коментар: “Жокерите ни притесняват. Като ги има 60% от времето се чудиш дали да ги използвам сега или после. Като ги няма – мислиш”.

Професор Каменова обаче не прие този съвет и вероятно подходи малко наивно към въпрос за мерните единици в САЩ, макар че с повече мисъл би достигнала до верния отговор. Така тя си тръгна от играта само с 2000 лева, което беше малко разочароващо предвид научната ѝ титла.

Следващият играч получи специално надъхване от Билалов, след като се разбра, че младият мъж има военно образование.

“Имаш важна мисия да разсееш мнението, че младите са мързеливи и тъпи”,

заяви водещият на Димитър Атанасов.

Той обаче не носи пагони, а работи като специалист по корпоративна сигурност в банка.

С усет, специфични знания и внимателно използване на жокерите, той успя да се пребори за 5000 лева. Сумата можеше да е двойно по-голяма, но играчът се притесни да се изложи и се отказа, след като преди това беше познал верният отговор, но не се престраши да го маркира.

БТВ
Ники Кънчев се ядоса и сложи на място самоуверен участник

Кадри: БТВ Тази вечер в „Стани богат“ играта си от вчера продължи Йоан Пандушев от Перник. Участникът бе отговорил на първите пет въпроса, а днес в началото му бе зададен следния: „Коя значима дата по настоящем не е официален празник и неработен ден?“ – 3 март, 6 май, 6 септември или …

Блиц Новини
Дара лудо влюбена в годеника си

Кадри БТВ Вечерта в Денсинг старс бе посветена на много близки хора на участниците. Всеки от тях остави сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу. Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и …

Блиц Новини
Рязката смяна на температурите носи огромен риск

Кадри Нова ТВ От няколко дни синоптиците тръбят за големи температурни амплитуди. След дни със стойности около и над 30 градуса ще застудее изведнъж. Това е като шок за организма и неговата адаптация.Това може да ни може да се изправи пред различни предизвикателства. Едно от основните последствия от рязката смяна …

error: Content is protected !!