fbpx

Млад ядрен физик развесели публиката и Билалов

БТВ

Кадри БТВ

Усмихнат младеж си пробва знанията в „Стани богат“.

Особено след играта предшественика му на стола Иван Ставрев, който показа знания и добра обща култура, участието на младия студент по ядрена физика Борис бе като забавление за зрителите. В крайна сметка и двамата си тръгнаха със сумата от 3000 лв.

външна реклама

Младежът седна със заявка, че знае много за Хари Потър, което е логично предвид годините му. Първа сигурна сума спечели с подходящ за него въпрос от „Властелинът на пръстените“ на Толкин.

Въпросът за 1000 лв обаче се оказа препятствие, заради непознатата за него дума „шерп“ и той поиска помощ от публиката.

Ооо ето, нашите шерпи, извинявайте, айде шерпи, пошегува се Билалов и помоли да помогнат на младежа. Той продължи със закачките към играча и при връзката му с жокер „Обади се на приятел“. Логично това са също младежи, готови най-вече с бързите си пръсти и с отворен гугъл.

Ало Васко Николов? Позна ли кой ти се обажда, попита жокера Билалов, Джордж Клуни. Няма значение аз как се казвам, но поне знаеш приятеля си, седнал срещу мен.

За съжаление и този младеж не успя да се справи и все пак с малко късмет, Борис си тръгна със сумата от 3000 лв.

Някои коментираха подигравателно участието му, как може с толкова знания да се яви в „Стани богат“, но браво за смелостта и самочувствието на младежа да се пробва в игра от такъв ранг. Знания, опит, обща култура тепърва ще набира има време и кой знае, дякой ден България може да се гордее с този бъдещ ядрен физик.

 

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!