fbpx
Блиц Новини

Кадри: БНТ и „Нова телевизия“: Безпрецедентно рали направи участник в „Последният печели“ и „Голямото преследване“.

Той направо смая зрителите като се появи в двете предавания почти едновременно.

От един месец насам родният телевизионен ефир излъчва много авторска продукция, с която водещите медии се борят за зрителския интерес.

Един от най-предпочитаните сегменти е този с предаванията за знания. В 18 ч. по БТВ и „Нова телевизия“ вървят „Стани богат“ с водещ Михаил Билалов и „Голямото преследване“ с Ники Кънчев. Час по-късно пък БНТ предлага още интересни въпроси в „Последният печели“, където лицето е Орлин Горанов. Често се е случвало някой от кандидатите за демонстрация на знанията да участва в едно от тях, а след месец, два или три да бъде видян и в друг формат.

Вчера обаче стана нещо, което няма аналог досега. Един и същ участник се появи в две предавания в един и същ ден. Зрителите гледаха 53-годишният Ивелин Инджов от 18 до 19 ч. при Ники Кънчев, а в 19,00 същият се появи и при Орлин Горанов.

Както е известно, този тип предавания се записват предварително – обикновено в даден уикенд от месеца, когато в студията на телевизиите се провежда истински маратон на участници, явяващи се един след друг във въпросните програми. Заснемат се по няколко епизода. Очаквано е и екипите на шоутата да нямат стиковка помежду си, а излъчванията са или по реда на записите или по усмотрение на продуцентите. Поради тази причина се е получил и вчерашният прецедент.

Самият Инджов направи добро представяне и по двете телевизии, но така и не успя да си тръгне с победа или парична награда. Ивелин е роден в Русе, но живее в Пловдив. Бил е учител по три предмета – българска, руска филология и изобразително изкуство. По-късно е сержант в Българската армия, като е посещавал мисии на НАТО в Косово и Афганистан. В момента работи в голяма IT компания като офис мениджър.

Направи отличен резултат

Той единствен от вчерашния квартет участници при Ники Кънчев успя да стигне до възможност за защита на сумата си, която в случая бе 2500 лева.

Във финалния етап при сблъсъка с преследвача Дама Пика Инджов отговори на 14 въпроса, а получи и една стъпка, тъй като участва сам. Така представителката на „Голямото преследване“ трябваше да отговори на 15 въпроса за по-малко от две минути. Тя се забави само на три от питанията, но при пасуването Ивелин отговори единствено на едно от тях. В крайна сметка Дама Пика го победи и той не успя да си тръгне с парите.

След това Инджов се „телепортира“ в БНТ при Орлин Горанов. Той стартира несигурно и прескочи във втория кръг с едва 5 точки, тъй като един от опонентите остана с нула.

Във втория кръг обаче Ивелин се развихри и показа много добри познания на въпросите за кадрите от златния фонд на БНТ. Така той се класира за трети кръг, но там бе победен от Калоян Иванов, който вече е с три поредни успеха.

външна реклама


БТВ
Уличи се сама: Извършена е кражба в „Сървайвър“

кадри bTV, Инстаграм/Ермина Боянова: Извършена е кражба в „Сървайвър“, извършителката сама се издаде Участниците в отминалия сезон на “Сървайвър” изглежда още не могат да се отърсят от емоциите в предаването. Поне това пролича от интервюто на двама от тях – Татяна и Едис с Диана Любенова по bTV. Певицата, която …

Блиц Новини
Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж

кадри bTV: Натали Трифонова грейна, Братя Аргирови й намериха мъж Братя Аргирови спретнаха на Натали Трифонова в ефир нещо необичайно, което на български език си има точното название – сгледа. Двамата естрадни ветерани доведоха в студиото красивия млад главен диригент на Русенската опера Димитър Косев. Поводът беше предстоящ техен концерт …

Блиц Новини
Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам

Кадри: Фейсбук: Изтече лично видео с Валерия: Евгени потъна от срам Грозна сцена е запечатана по време на партито за рождения ден на Валерия от „Ергенът“. При поднасянето на тортата си Евгени Генчев се доближава до нея, но тя му казва нещо, което се чува като „Махни се“. Той обаче …

error: Content is protected !!