fbpx

Мистерията със Сашко се заплита след откриването му

Незабавни статии

Кадър Нова ТВ

Девет дни в неизвестност, но с щастлива развръзка.

Въпреки това въпросите след откриването му стават още повече. Мистерия е как едно 12 годишно дете е оцеляло 9 дни само в гората.

външна реклама

Толкова време доброволци наред с полицаите търсиха Сашко неуморно. Въпреки все по затихващата надежда не се отказаха и усилията се увенчаха с успех. Затова и новината, че детето е открито живо и здраво предизвика такова всеобща радост и чувство на облекчение.

Радостта беше всеобща. Всички празнувахме и бяхме щастливи. Толкова много сълзи от щастие не съм виждала, разказва една от жените, включили се в издирването. Разбрала, че детето е открито от канала, по който доброволците си комуникирали. Първоначално помислили, че е фалшив сигнал след дни наред безплодно търсене.

Искрата надежда не угасна до последно. Надявахме се, че това дете ще бъде живо и здраво. То се превърна в символ на добротата и надеждата, каза още доброволката. Мъжете открили го направиха огромен подвиг.

Тя разказа още, че всички средства необходими за издирването са лични средства на участващите, за гориво, техника, термокамери.

Всичко това е абсолютно чудо, нямаме обяснение как едно дете може да оцелее само в планината. При новината, че е жив всички се разплакахме и усетихме огромно облекчение от щастливия завършек, каза още дамата.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!