fbpx
Блиц Новини

кадри bTV, Фейсбук „Сървайвър БГ“: Мистерия в “Сървайвър”: Изчезна един от участниците

Участниците в приключващия вече сезон на “Сървайвър” се завърнаха в България и изглеждаха много щастливи от прибирането си у дома и срещата с любимите си хора.

Но това, което ги посреща в социалните мрежи може и да им е помрачило усмивките.

външна реклама

Кацането на “оцелелите” в София стана повод за обобщения и активните зрители на формата са почти единодушни – това е най-слабият сезон на българския “Сървайвър”.

Някои от коментиращите са до болка откровени във Фейсбук:

“Тая сбирщина вътре са толкова сървайвъри, колкот аз съм Бил Гейтс. Да ги пуснат в игра срещу тези от „Игри на волята“, поне да се посмеем”.

“ИГРИ НА ВОЛЯТА Е ИСТИНАТА!……ВАШИЯ СЪРВАЙВЪР, ИЗДИША!……питай те, ако не вярвате!”

“Най-слабият сезон, от където и да го погледнеш.Играчи, игри, водещ, интелект, нищо интересно. Глупаво и еднообразно и приличаше на детските игри „бързи, смели, сръчни“. Нищо сървайварско нямаше. Тъпотия до шия.“

„Игри на волята “ е много по добро и интересно.

Правят добър каст на играчи,

Ники Мартинов се грижи много добре за игрите, които наистина изискват много воля. Борба непрекъснато за по-добри условия,  за спасение от номиниране, а за елиминационните битки направо са недостижими по трудност за изпълнение.”

“Сървайвърът беше за нас зрителите, някои не издържаха на тъпото предаване и загинаха геройски, други загубиха психиката си завинаги, но пет шест го догледаха и оцеляха, но са под строго лекарско наблюдение.”

Сравненията с “Игри на волята” са голям удар не само за продуцентите на предаването, а и на bTV, която взе да губи съревнованието с Нова телевизия, поне по отношение забавните предавания.

Мнозина освен това коментират, че на този етап дори не им е интресено да разберат кой е последния оцелял и взема наградата от 150 000 лева.

По въпроса за победителя обаче има вече доста теории.

Една от тях си е доста конспиративна и се е отнася за единствения, който липсва на снимката.

Това е Светльо, братът на фолк певеца Константин, един от стълбовете на т.нар. “чалга коалиция”.

Някои смятат, че е пристигнал с останалите участници, именно защото той е спечелил.

Други не се хвърлят в подобни разсъждения, а просто коментират, че ако човек се загледа, ще види ясно кой е играл до края и кой е останал в журито.

“По килограмите ще ги познаете, напълнелите са отпаднали и са станали жури, слабите – финалисти”, това коментират читатели. Много от тях добавят, че певецът Тино изглежда най-изстрадал, така че вероятно именно той е победителят.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!