fbpx
Блиц Новини

кадри bTV, Фейсбук „Сървайвър БГ“: Мистерия в “Сървайвър”: Изчезна един от участниците

Участниците в приключващия вече сезон на “Сървайвър” се завърнаха в България и изглеждаха много щастливи от прибирането си у дома и срещата с любимите си хора.

Но това, което ги посреща в социалните мрежи може и да им е помрачило усмивките.

Кацането на “оцелелите” в София стана повод за обобщения и активните зрители на формата са почти единодушни – това е най-слабият сезон на българския “Сървайвър”.

Някои от коментиращите са до болка откровени във Фейсбук:

“Тая сбирщина вътре са толкова сървайвъри, колкот аз съм Бил Гейтс. Да ги пуснат в игра срещу тези от „Игри на волята“, поне да се посмеем”.

“ИГРИ НА ВОЛЯТА Е ИСТИНАТА!……ВАШИЯ СЪРВАЙВЪР, ИЗДИША!……питай те, ако не вярвате!”

“Най-слабият сезон, от където и да го погледнеш.Играчи, игри, водещ, интелект, нищо интересно. Глупаво и еднообразно и приличаше на детските игри „бързи, смели, сръчни“. Нищо сървайварско нямаше. Тъпотия до шия.“

„Игри на волята “ е много по добро и интересно.

Правят добър каст на играчи,

Ники Мартинов се грижи много добре за игрите, които наистина изискват много воля. Борба непрекъснато за по-добри условия,  за спасение от номиниране, а за елиминационните битки направо са недостижими по трудност за изпълнение.”

“Сървайвърът беше за нас зрителите, някои не издържаха на тъпото предаване и загинаха геройски, други загубиха психиката си завинаги, но пет шест го догледаха и оцеляха, но са под строго лекарско наблюдение.”

Сравненията с “Игри на волята” са голям удар не само за продуцентите на предаването, а и на bTV, която взе да губи съревнованието с Нова телевизия, поне по отношение забавните предавания.

Мнозина освен това коментират, че на този етап дори не им е интресено да разберат кой е последния оцелял и взема наградата от 150 000 лева.

По въпроса за победителя обаче има вече доста теории.

Една от тях си е доста конспиративна и се е отнася за единствения, който липсва на снимката.

Това е Светльо, братът на фолк певеца Константин, един от стълбовете на т.нар. “чалга коалиция”.

Някои смятат, че е пристигнал с останалите участници, именно защото той е спечелил.

Други не се хвърлят в подобни разсъждения, а просто коментират, че ако човек се загледа, ще види ясно кой е играл до края и кой е останал в журито.

“По килограмите ще ги познаете, напълнелите са отпаднали и са станали жури, слабите – финалисти”, това коментират читатели. Много от тях добавят, че певецът Тино изглежда най-изстрадал, така че вероятно именно той е победителят.

Блиц Новини
Цънцарова се скара на Насар, но шампионът не се огъна

кадри bTV Водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова се скара на Карлос Насар за това, че не протестира открито срещу федерацията по щанги, която бави заплатите на целия национален отбор. Шампионът се опита да обясни, че това положение се приема за нормално от тежкоатлетите ни, понеже и предишната година е …

Блиц Новини
Симона се спаси от напускане на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Повтаря се някак сценарият от миналата година в Хелс китчън. Врачанката Цвети сякаш се прероди в Симона, която върви по нейните стъпки засега. Разликата е, че миналогодишната участничка имаше поне бегла представа какво е кухня, докато при Симона въобще не е така, тя е едно бяло платно, …

Блиц Новини
Ученик прави истински фурор в „Стани богат“

Кадри: БТВ 18-годишният Димо Стоянов показва страхотни знания в „Стани богат“. Той отговори на няколко въпроса за четирицифрени суми за секунди, без да ползва жокер. В излъчения тази вечер епизод ученикът от Електрото в Бургас бе представен от Ники Кънчев по следния начин: „Планът му е да завърши в националния …

error: Content is protected !!