fbpx

Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

Блиц Новини

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори.

Защо обаче Васка си замина? Официалната теза е, че тя е била пасивна и не е привлякла интереса на Алек. Разбира се, никой не вярва, че това е обективната истина.

По-вероятният отговор е, че младата фармацевтка е ядосала продукцията и е отказала да участва в сценария, който е удобен на сценаристите. Доста завоалирано, но самата Васка намекна това. В интервюто си след отпадането тя каза нещо много еднозначно:

“Не бях там за скандала”.

Васка уточни също, че след ефектното си влизане, при която тя се преструваше на гримьорка от екипа, и първата ѝ среща с Алек, която зрителите видяха, са последвали и още срещи. Те обаче не са били показани.

“Някои срещи не се припокриваха със сюжета на епизода и останаха скрити. Аз намирам и чар в това”, това каза още Васка, която явно е напълно наясно с причините да напусне имението.

Може би най-правдоподобната теория за нейното изгонване дойде от подкаста “Надкаст” на Слави Туджаров и Неделчо Богданов още преди това да се случи. Заедно с Поли Недкова от bTV те посветиха много време да се чудят защо Васка е буквално невидима.

Неделчо тогава изказа твърдо мнение, че тя е ядосала сценаристите и продуцентите и е наказана да не бъде показвана. Ветеранът от “Игри на волята” тогава прогнозира, че защото не е направила това, което се иска от нея, вероятно ще бъде изгонена скоро, както и стана.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!