fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, bTV

Очарователната Манита Вартан постигна нов огромен успех в конкурсите за красота. Тя надмина всички останали претендентки и сега е носител и на титлата Мисис Европа. Красавицата, която до момента има запомнящи се участия в любими телевизионни предавания като „Черешката на тортата“ и „Стани богат“, започна седмицата с интервю за сутрешния блок на Нова телевизия.

Майсторите на сериозните теми Виктор Николаев и Мира Иванова подходиха леко подигравателно в началото на разговора с Манита. Те подчертаха, че тя отишла на конкурса в Истанбул със 7 куфара с тоалети. Пренебрежението им обаче веднага изчезна, когато Мисис Европа разкри, че 4 от тях са били само за българската носия, която и е била необходима за един от кръговете на конкурса.

Манита, която е филолог по образование и 5 години е била учителка, разкри, че носията е напълно автентична и е придружена със също такива аксесоари, включително менче, стомна и кобилица. Виктор Николаев малко непохватно помоли Вартан да разкаже за себе си, като намекна, че не само той, но и зрителите изобщо не я познават. Това обаче не е съвсем така, защото участията на новата Мисис Европа в телевизионни програми винаги са оставяли добри впечатления у зрителите.

Новата Мисис Европа пуска книга с традиционни арменски рецепти

Манита Вартан разкри също, че подготвя издаването на нова готварска книга с арменски рецепти. „Аз съм четвърто поколение арменка в България и се чувствам българка“, каза Мисис Европа, като подчерта, че почита и традициите на своите предци. Специално за кулинарията това пролича много ясно в участието ѝ в „Черешката на тортата“, с което тя впечатли дори перфекционистът шеф Манчев.

Виктор Николаев в крайна сметка остана силно впечатлен от Манита Вартан и поиска да знае повече за нея, за биографията и дори за името ѝ. Новата Мисис Европа веднага видя възможността и елегантно намекна, че би отговорила на всички въпроси, ако я поканят в студиото, като обеща и да донесе някой арменски специалитет.

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

error: Content is protected !!