fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия, bTV

Очарователната Манита Вартан постигна нов огромен успех в конкурсите за красота. Тя надмина всички останали претендентки и сега е носител и на титлата Мисис Европа. Красавицата, която до момента има запомнящи се участия в любими телевизионни предавания като „Черешката на тортата“ и „Стани богат“, започна седмицата с интервю за сутрешния блок на Нова телевизия.

Майсторите на сериозните теми Виктор Николаев и Мира Иванова подходиха леко подигравателно в началото на разговора с Манита. Те подчертаха, че тя отишла на конкурса в Истанбул със 7 куфара с тоалети. Пренебрежението им обаче веднага изчезна, когато Мисис Европа разкри, че 4 от тях са били само за българската носия, която и е била необходима за един от кръговете на конкурса.

Манита, която е филолог по образование и 5 години е била учителка, разкри, че носията е напълно автентична и е придружена със също такива аксесоари, включително менче, стомна и кобилица. Виктор Николаев малко непохватно помоли Вартан да разкаже за себе си, като намекна, че не само той, но и зрителите изобщо не я познават. Това обаче не е съвсем така, защото участията на новата Мисис Европа в телевизионни програми винаги са оставяли добри впечатления у зрителите.

Новата Мисис Европа пуска книга с традиционни арменски рецепти

Манита Вартан разкри също, че подготвя издаването на нова готварска книга с арменски рецепти. „Аз съм четвърто поколение арменка в България и се чувствам българка“, каза Мисис Европа, като подчерта, че почита и традициите на своите предци. Специално за кулинарията това пролича много ясно в участието ѝ в „Черешката на тортата“, с което тя впечатли дори перфекционистът шеф Манчев.

Виктор Николаев в крайна сметка остана силно впечатлен от Манита Вартан и поиска да знае повече за нея, за биографията и дори за името ѝ. Новата Мисис Европа веднага видя възможността и елегантно намекна, че би отговорила на всички въпроси, ако я поканят в студиото, като обеща и да донесе някой арменски специалитет.

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

Блиц Новини
КНСБ: 1454 лв е минималната сума за заплата на човек

Кадър Нова ТВ Според хората минимум 2000 лв трябва да е заплатата на човек, за да може да посрещна нормално нуждите си. Най-малко 1080 лева да бъде минималната работна заплата от догодина. Размерът се очаква да е такъв, за да се достигне минималното възнаграждение, което трябва да е 50% от …

error: Content is protected !!