fbpx

Мис Баба очарова зрителите, но Билалов не се спря да я подпира

Новини

Кадри БТВ

Зрителите за пореден път негодуваха, че Билалов буквално засиява, когато на стола седне красива жена и почва да помага, за да я задържи по-дълго там.

Все пак Дони Василева показа знания, но и Билалов не остана безучастен.

външна реклама

В стола на богатството седна „Мисис Баба Юнивърс“ Дони Василева, която е член на „Клуба на готините баби“ и се занимават с благотворителност, помагат на деца в неравностойно положение да продължат образованието си.

Дамата сподели, че част от спечелената сума ще отдели за благотворителност.

През въпросите до 500 лв премина като вятър, дори не изчакваше да се изпишат възможните отговори. Но се препъна във въпросите за по-високи суми и с помощта на жокерите и Билалов успя да грабне сумата от 5000 лв.

След голямо подпиране от страна на водещия, дамата събра смелост да посочи очевидния за зрителите верен отговор на последния въпрос за тази сума.

Рискувам, защото и 500 лв да дадем за децата и те не са малко, но пък ако спечеля повече ще отделя по-голяма сума.

Така беше и с останалите въпроси и това изнерви малко зрителите пред екрана.

Толкова очевидно подсказа Билалов, уж обяснявайки въпроса. От изброените имена в обяснението само едно от четирите възможни беше споменато, а именно това на Пучини. Обаче дамата е много, ама много руса…Даже не можа да направи логична връзка и да даде верния отговор. ОТВРАТИТЕЛНО е как се подиграват с нас зрителите!

Горкия Билалов, слагаше и отговорите в устата. Еййй, няма ли да го сменят този водещ,който му е симпатичен, личи, помага ,иде му ,той да отговори.

Билалов, спри да подпираш и ПОДСКАЗВАШ на незнаещи ЖЕНИ!!

Елементарни въпроси за елементарни частици! Благодарение на явните подсказки на Билалов ще вземе пари,които не заслужава. А хора с акъл си тръгват с минимални суми…Водещият за пореден път показва, че НЕ става ! Или такава е политиката на предаването- да режат участници с възможност за големи печалби?

Страшно нагласени въпроси. Философският камък за такава висока сума… Всички останали отговори се изключват, изхождайки от епохата.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!