fbpx

Миро за Мария Илиева: „Паметник на културата“

Блиц Новини

Кадри БТВ

Започват нокаутите в „Гласът на България“ и задачата на менторите става доста сложна. Тази година всички са толкова талантливи, че трудна задача е да се избере някой, който да изпъква сред останалите.

Тази вечер бройката участници трябва да намалее наполовина и напред да продължат наистина най-добрите. Треньорите вече няма да имат привилегията да спасяват или да крадат някой и отпадането означава край за битката за титлата и голямата награда.

Двама от тях наскоро издадоха първия си съвместен проект – „Ако утре няма днес“ и популярността му скочи веднага. Пред водещите на Преди обед двамата започнаха взаимни хвалби кой по-добър, че се стигна дори дотам, Миро да нарече Мария Илиева Паметник на културата. За смекчи това изказване по адрес на колежката си отклони вниманието и започна да разказва за сградата присъстваща в клипа.

Това е банята в Банкя, сграда от деветнадесети век, изградена с един милион златни лева, каква визия в бъдещето. Колко струват един милион златни лева от тогавашните времена сега? Онези хора са помислили за бъдещето, сега е наш ред.

На въпрос защо чак сега правят съвместен проект Мария Илиева отговори:

Всичко се случва в правилния момент. Точно сега можем да разкажем за ценностите в живота, любовта.

За работата си като ментори споделиха, че е психически изтощаващо да оценяваш страхотни музиканти.

Сърцето боли. Това са толкова мили хора и в един момент трябва да отсееш. Но пък ние много се сближихме с тези хора и оттук нататък с огромно удоволствие ще им помагаме по пътя им напред.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!