fbpx

Мира Радева отговори на изгоненият Кацаров: Знаете, който си е дал

Блиц Новини

Кадри БТВ

Пост в социалната мрежа на изгонения от „Гласът на България“ Константин Кацаров от отбор Лечев разбуни духовете и доста хора след него добиха смелост да говорят за нередности в шоуто дори далеч назад. Досега никой не се е осмелявал да надигне глас така, но Кацаров повлече „крак“.

Най-голямата несправедливост, която посочва автора е, че задължават участниците да пеят на английски, понеже правата за много български песни не били уредени и ги грози съд най-вероятно.

Първата ми среща с екипа на „Гласът на България“ се състоя в един столичен хотел. За прослушването трябваше да подготвя две песни. Една на български език и една на английски. Не се съобразих с условието. Пея само на български. Исках брат ми Момчил да бъде щастлив и се отзовах на молбата му да участвам във формата, но имам задължение и към собствената си чистоплътност. Недолюбвам масовата истерия по пеенето на английски. Направо ми е противна.

Кацаров уличи в лъжа сценаристите и водещия на предаването, като отрече сам да си е избирал песен, с която да се представи за оставане в шоуто.

Чувам водещия да казва, че в този кръг участниците сами са избрали своите песни. Потвърждават го и менторите. На мен ми призлява! Ядосвам се! Това е нагло! Нищо не съм избирал! Мога да се закълна! А те ще се закълнат ли, че аз сам си посочих песен на пеещ басист?!
Всичко бих преглътнал, но не и лъжата. Аз сбъркан ли съм та да дойда във вокално състезание с песни на Маричков и Кръпката!?!
Отпаднах…
Каква изненада…

Думите му бяха подкрепени и от други певци, минали през мелачката „Гласът на България“.

Джайма ·
Манджата, която това предаване сготвиха и готвят е не само пресолена, но и адски горчива. Ти говориш за лъжа…. За тях лъжата е чиста обменна монета, с която чешат егото си на Големи Поп Звезди. Аз нямах този проблем с избора на песен, но пък затова ми забиха нож в гърба, изхвърляйки ме, още след първи кръг с 4ри обърнати стола и то зад кадър.

Далеч не всички коментари са в негова полза. Много от хората питат защо въобще се е явил на тази сцена след като има толкова претенции към организаторите на „Гласът на България“.

Mira Radeva ·
Всичко е вярно, но все пак им се хващаме, нали?! Така че, да не се оплакваме… Знаете, който си е дал… Остава урокът, който май никога не научаваме

Кацаров много елементарно, злобно, пошло, да плюеш след като си отстранен. Ха-ха, иначе дотогава няма нищо. Ако беше продължил пак няма нищо. Еййй честният ама когато ти отърва иначе трайко,,,,, Защо не ги отряза в началото и да си гледат работата ааааа ??? Много елементарно Кацаров – може да казваш истината, ама не сега, сега вече е късно да се правиш на честен!

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!