fbpx

Мира от „Игри на волята” се оказа супер богаташка! Вижте палата й!

БГ звезди

кадри Нова телевизия

Мирослава Профирова, позната просто като Мира от „Игри на волята”, разкри истинското си лице в „Черешката на тортата” по Нова телевизия. Едва ли някой е подозирал, че представяната като „домакиня” майка на две деца, всъщност живее в истински палат, в хола ѝ може да се завърти цяло хоро, поръчва да се заколи теле специално за да има прясно месо за вечеря, а добрата ѝ форма е заради гигантския домашен фитнес.

Зрителите видяха в дома на Мира лукс, какъвто малко хора в България могат да си позволят.

А още по-впечатляващо е, че това не се дължи на умението ѝ  да си хванала богат мъж. Напротив, Мира и съпругът ѝ са се събрали заедно в панелка в краен квартал на София, и двамата дошли от провинцията. Натрупали са богатството си заедно. Съпругът на Мирослава е крупен земеделец, а преди да се отдаде на майчинството, тя е била държавен служител.

„Не е да съм хванала богаташа и да съм се паркирала в имението. То нямаше и имение тогава”, коментира Мира. Участничката в „Игри на волята” премълча, в коя институция е работила, но проверка показа, че това е ДФ „Земеделие”.

Вечерята, която Мира приготви в „Черешката на тортата” беше само с традиционни рецепти и продукти от родния ѝ родопски край. Шеф Манчев остана очарвован и си беше искрено впечатлен от ястията, като дори сподели, че съжалява, че не ги е опитал. Основното ястие включваше „кочан”, както се нарича в Родопите алабашът. Оказа се, че Мирослава даже не знае тази дума за продукта, който иначе много харесва.

Вечерта завърши подобаващо, с гайда и родопски песни. Мира блесна не само с богатството си, но и с силната си привързаност към селото и традиците. Интересен детайл беше, че тя посрещна гостите си от „Игри на волята” по ръчно изработени терлици, комбинирани с вечерна рокля. На края на вечерта Мира се разплака от вълнение, като чу невероятното родопско пеене.

външна реклама


БГ звезди
Появи се снимка от спалнята на Натали Трифонова и пощури България

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Снимка от спалнята с Натали Трифонова бе достатъчна, за да промени напълно деня на хиляди български мъже Синоптичката и водеща на светско предаване по bTV Натали Трифонова винаги е била като магнит за мъжките очи. Не по-малка предизвикателство са нейните снимки в социалните мрежи за тези, които …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева не издържа пред Милица: Майка ми си отиде в ръцете ми

Кадри: БТВ Изключително емоционално премина гостуването на Милица Гладнишка в предаването „Животът по истински случай“ в ефира на БТВ, с водещ нейната колежка Алекс Сърчаджиева. Актрисата разказа за много загуби в семейството й, които са я водили до големи сривове. Първата загуба преживява през 2007 г., когато губи баща си. …

Блиц Новини
Пам от Ергенът: Габи и Елисавета прекалиха

Кадри БТВ Пламена е една от най-коментираните участнички в романтичното риалити „Ергенът“ както вътре от участничките, така и сред зрителите. Тя е единствената дама в шоуто, която не влиза в рамки и стереотипи на така нареченото модерно течение сред фолк средите и инфлуенсърите. Наднорменото тегло и липсата на силикони и …

error: Content is protected !!