fbpx

Милица се разтрепери от горещия сблъсък на Ерген 1 и Ерген 2 в „Кой да знае?“

Блиц Новини

кадри bTV

След фамозното издание на „Кой за знае?“ в края на миналата седмица с отбор „Деколте“ – Милица Гладнишка и Гери Турийска, предаването атакува романтично настроената аудитория с нов „горещ“ дует. Този път обаче развълнувани ще са не мъжете, а жените пред екрана.

Новата седмица на най-смешното телевизионно състезание ще изправи един срещу друг Ерген 1 и Ерген 2 – Виктор Стоянов и Евгени Генчев. В анонса към този епизод Милица, която остава единствената жена в играта, споделя, че ръцете ѝ треперят от тези красиви мъже. Доколко това е вярно ще видим в понеделник вечер.

Междувременно Виктор Стоянов се появи в сутрешния блок на bTV и призна, че е доста притеснен от участието си в друго ново шоу по телевизията. Репетициите му за началото на „Денсинг стартс“ показали, че танците не са точно неговото нещо.

„Няма да мога да сваля жена с танци“, призна откровено първият главен герой в „Ергенът“, който репетира по 3 часа на ден за „Денсинг старс“, но все така не е убеден, че има необходимото чувство за ритъм.

„Със сигурност ще разсмея много хора“, призна си Виктор, който обаче е много доволен, че ще участва в танцовото шоу.

Виктор и Папи Ханс станаха неразделни

Друга причина да се чувства добре в „Денсинг старс“ е присъствието на Папи Ханс, с когото напоследък са направо неразделни. Двамата бяха на екзотична ваканция, разбира се, заедно и с гаджето на Папи, актрисата Сара Драгулева.

Папи Ханс и Виктор Стоянов започват дните си заедно, защото двамата се срещат в 6:30 – 7 часа във фитнеса, а после се виждат и на репетициите на „Денсинг старс“.

Водещият на „Тази сутрин“ Златимир Йочев провокира Ерген №1 да сподели колко време му отнема да се наконти, преди да излезе от дома си. „Аз съм така от 15 години, много бързо се правя“, отвърна Виктор Стоянов, като подчерта, че всичко е въпрос на тренировки пред огледалото.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!