fbpx

Милица от “Кой за знае” за Сашо Кадиев: Той е живият дявол, Сатана!

Блиц Новини

кадри bTV

С всяко изминало предаване въпросите в “Кой да знае?” стават все по-интересни и по-сложни, а играчите – все по-изобретателни в тактиките, които да им донесат успех. Същото се отнася и за водещият Сашо Кадиев, който пък усъвършенства начините, по които да разсейва участниците и да ги напряга.

Актьорът вече кара Милица Гладнишка, Христо Пъдев и гостите в отборите им да поставят сами под съмнение отговорите си буквално на всеки въпрос. Точно от това се раждат и най-забавните моменти в шоуто.

“Той е живият дявол, Сатана!”, това извика Милица в най-новото издание на играта. Тя отново развесели зрителите с реакциите и импровизациите си. Тя измисли и нова тактика, която да прилага с партньорите си. А именно – да не се доверява на интуицията си и да избира отговора, който ѝ се струва верен, а този, който е най-нелогичен. Изненадващо или не, това донесе една от малкото победи на нейния отбор.

Отбор Пъдев пък беше буквално провален от продуцента и актьор Борко Чучков. Той определено не беше особени концентриран в играта и доста от смеха в нея беше на негов гръб.

Един от най-срамните моменти беше, когато той обърка киви и авокадо. “Това го изрежете”, поиска Чучков. “В това предаване режем само претенциите”, контрира го Сашо Кадиев.

Борислав Чучков се изложи и с твърдението, че думата “пролет” произлиза от малко прасенце. Той заяви, че 100% е сигурен, че това е така. След като обаче отговорът се оказа напълно грешен, той толкова се засрами, че изобщо не каза на какво се е основавало твърдението му.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!