fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“

Големи драми белязаха тазвечершния епизод на „Игри на волята“, който със сигурност може да бъде определен като най-интересния от началото на четвъртия сезон на риалитито по „Нова телевизия“.

Всичко започна с номинациите в племето на „Безстрашните“, които пратиха на елиминации капитанът от тази седмица Филип Атанасов и Мирела Илиева. Това бе последвано от взаимни обвинения между съотборниците в стратегии и тенденциозност.

Двамата „жълти“ се изправиха на арената на битките срещу Аспарух Тотев и Мирослава Профирова, които бяха пратени преди два дни на битка за оцеляване от своето племе „Непобедимите“.

Четиримата се изправиха един срещу друг на арената. Те трябваше да балансират с крак греда, на другия край на която бе стомна. Изненадващо най-мускулестият участник в Сезон 4 – Аспарух, отпадна след само 56 секунди, а вторият провалил се бе Филип. Така двете момичета се спасиха от елиминация и продължават напред в риалитито.

Двамата мощни мъжаги се изправиха във финална битка, в която трябваше да определят отпадналия. Тя бе доста сериозна и силова и в нея двамата топатлети се впуснаха със супер мощ.

В един момент Фифо дръпна напред срещу 23-годишния софиянец. Нещата за наричания от съотборниците си „Пух“ станаха още по-лоши, след като падна от едно от препятствията.

Той се хвана за рамото и започна да показва, че усеща силна болка. „Май си извадих рамото. Изхрупа“, каза той, а в този момент водещият Димо Алексиев извика на плажа медицински екип.

„На отскок с гредата отпуснах рязко тялото си и цялото напрежение отиде в двете рамена. Рамото се измести и изхрупа доста силно. В момента усещам освен болката и доста силно изтръпване. Положението не е добро. Не мога да го движа въобще и боли ужасяващо много. Тялото ми не издържа“, каза той.

Медицинският екип му помогна и му постави превръзка, на която Аспарух отпусна ръката си. Тази ситуация доведе до служебна победа за Филип, който така или иначе имаше сериозна преднина. „По начина, по който падна и изкрещя, вярвам, че му се случи нещо на рамото, а не, че се е отказал“, каза Фифо пред камерата.
Така Пух отпадна от надпреварата, като пожела на съперника си от тазвечершната битка успех и да продължава да мачка наред.


Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!