fbpx
БГ звезди

Кадри: „Нова телевизия“

Големи драми белязаха тазвечершния епизод на „Игри на волята“, който със сигурност може да бъде определен като най-интересния от началото на четвъртия сезон на риалитито по „Нова телевизия“.

външна реклама

Всичко започна с номинациите в племето на „Безстрашните“, които пратиха на елиминации капитанът от тази седмица Филип Атанасов и Мирела Илиева. Това бе последвано от взаимни обвинения между съотборниците в стратегии и тенденциозност.

Двамата „жълти“ се изправиха на арената на битките срещу Аспарух Тотев и Мирослава Профирова, които бяха пратени преди два дни на битка за оцеляване от своето племе „Непобедимите“.

Четиримата се изправиха един срещу друг на арената. Те трябваше да балансират с крак греда, на другия край на която бе стомна. Изненадващо най-мускулестият участник в Сезон 4 – Аспарух, отпадна след само 56 секунди, а вторият провалил се бе Филип. Така двете момичета се спасиха от елиминация и продължават напред в риалитито.

Двамата мощни мъжаги се изправиха във финална битка, в която трябваше да определят отпадналия. Тя бе доста сериозна и силова и в нея двамата топатлети се впуснаха със супер мощ.

В един момент Фифо дръпна напред срещу 23-годишния софиянец. Нещата за наричания от съотборниците си „Пух“ станаха още по-лоши, след като падна от едно от препятствията.

Той се хвана за рамото и започна да показва, че усеща силна болка. „Май си извадих рамото. Изхрупа“, каза той, а в този момент водещият Димо Алексиев извика на плажа медицински екип.

„На отскок с гредата отпуснах рязко тялото си и цялото напрежение отиде в двете рамена. Рамото се измести и изхрупа доста силно. В момента усещам освен болката и доста силно изтръпване. Положението не е добро. Не мога да го движа въобще и боли ужасяващо много. Тялото ми не издържа“, каза той.

Медицинският екип му помогна и му постави превръзка, на която Аспарух отпусна ръката си. Тази ситуация доведе до служебна победа за Филип, който така или иначе имаше сериозна преднина. „По начина, по който падна и изкрещя, вярвам, че му се случи нещо на рамото, а не, че се е отказал“, каза Фифо пред камерата.
Така Пух отпадна от надпреварата, като пожела на съперника си от тазвечершната битка успех и да продължава да мачка наред.

външна реклама
Нова тв
Георги и Фейгин от „Игри на волята“ заминаха далеч от България

Кадри: Инстаграм – Георги Янев и Александра Фейгин Георги Янев и Александра Фейгин се радват на силна любов помежду си след края на „Игри на волята“, става ясно от техни снимки в социалните мрежи. Плувецът и участничката на последната Зимна олимпиада минаха през доста катаклизми, но в момента са много …

БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

error: Content is protected !!