fbpx

Мажена избухна срещу Гечо от Фермата: Неприятен е

БТВ

Кадри БТВ

На дуел в събота Веселка елиминира полякинята Мажена и я изпрати в къщи, като по този начин спечели отборната битка, което бе голямата цел за всички.

Тя изкара девет седмици в стопанството, като за нея това бе бягство от рутината и монотонното ежедневие навън, между работа и семейни задължения, както казва тя.

външна реклама

Исках да пробвам нещо друго, да предизвикам себе си. Мъжете в семейството ми не вярваха, че ще се задържа и една седмица. Последните две години стреса бе голям, натоварих се и реших да изляза от комфорта си и да се впусна в това предизвикателство. Завърнах се с още по-голям хъс за работа.

Влязох във „Фермата“ със съзнанието, че ще се сблъскам с нови неща, че хората около мен ще бъдат много по-млади и това бе най-голямото предизвикателство, дали ще мога да се впиша. Малко ме обиждаше, че се обръщаха към мен с „мамче“, предпочитах Мажена.

На въпросът какво мисли за случката между Гечо и Валерия и целия шум, който се вдигна около това събитие Мажена отговори:

Гечо е доста експулсивен и агресивен, не само сега, но и в предното му участие, където също бе толкова неприятен в отношението си към жените. Според мен не трябваше да постъпва така, можеше по друг начин да каже на Валерия каквото трябва.

Според нея продукцията спазва правилата, с които всички са запознати и това е логичното решение, той да бъде изгонен от стопанството.

В крайна сметка зрителите направиха своите изводи за събитията дотук.

Хора, мисля че всичко върви по сценарий. Най-възрастните участници трябваше да напуснат преди да се обединят двата отбора по един или друг начин. И докато Мажена, която е човек със статус в България ( все пак е лекар), напусна достойно след двубой, Гечо, който е само един автотехник, можеше да бъде изгонен след театралното представление на Валерия. Това говори за ценностната система на продуцентите и продукцията.

Изгонихте Гечо за нищо. Защо ,след като продукцията не допуска насилие във фермата ,не взе сама решение има ли удар и ли не ,а трябваше да пита момичето дали я е ударил? Не сте ли вие хората,които трябва да прецените има ли удар или не? В един спор в съда кой взима решение дали има виновен? Потърпевшия,обвиняемия или съда? За почукване по рамото го изкарахте насилник . Срамота!

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!