fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Мъж избягал от катастрофа, за да не яде бой от Оряшкова

Любимката на много зрители на „Игри на волята“ Мария Оряшкова говори много откровено пред Гала в „На кафе“ за реалните условия, в които тя и женското племе на Амазонките са живели на Дивата река. Тя започна с това, че не послушала брат си и не се е научила да пали огън с подръчни средства, както той я посъветвал.

„Е, все ще има някой мъж, който да пали огън“, така си мислила самбистката, докато не се оказало, че за пръв път един от отборите ще е изцяло женски.

Оряшкова призна също, че страховете на момичетата от тъмното, буболечките и жабите, който изглеждаше малко пресилен в предаването, си е бил напълно реален.

Гала също се изненада и каза, че самата тя не се страхува от насекоми.

За шампионката по бойни спортове обаче тази фобия е едно от главните неща, който са ѝ вгорчили живота.

Другото е било глада.

„Не ни хранят, както се твърди, не спим на хотел“, подчерта категорично Мария Оряшкова.

Тя каза, че по време на „Игрите“ е свалила 13 кг.

„За шест реки“, подчерта шампионката. Отслабването ѝ било толкова съществено, че като излязла от формата, функцията за лицево разпознаване на телефона ѝ не проработила.

Така заради променения ѝ вид тя било невъзможно да направи това, което искала най-много – да се обади на близките си.

Пострадал мъж при катастрофа избягал от шампионката, за да не яде бой

Оряшкова каза също, че вече се е насочила към треньорска дейност с деца и смята това да е професията, след като вече няма да се състезава. Безспорно славата от „Игри на волята“ ще ѝ помогне много, но се оказва, че хората разпознавали голямата ни шампионка и преди това. Тя се убедила в това при странни и доста забавни обстоятелства.

Веднъж в София Оряшкова се оказала в лек пътен инцидент и ударила автомобил на кръстовище.

Тя излязла от колата с намерение да окаже пълно съдействие на другия шофьор.

Мъжът обаче казал „не, не“ и без да иска нищо си тръгнал от местопроизшествието.

По-късно чрез приятели разбрала, че човекът разпознал, че това е голямата ни майсторка на бойните изкуства.

„Той си помислил, че ще го вържа на възел на чистачките“, разказа Оряшкова, която изобщо нямала такова намерение.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!