fbpx

Мъж и жена починаха едновременно от вируса след 44 години брак

Незабавни статии

Кадри: Arizona’s Family

Трима братя и сестри от Аризона загубиха и двамата си родители в рамките на два дни. Те били неваксинирани, съобщава CNN.

Боб и Сю Уолкър от Финикс, Аризона, са дали положителна проба за вируса малко преди Деня на благодарността, според децата им Джонатан и близнаците Стефани и Чариса.

външна реклама

Сю си направила тест когато посетила болница. Мислела, че й се е обострило хронично заболяване. Тя имала Хроничната обструктивна белодробна болест (ХОББ). Боб си направил тест у дома малко след това.

На 30 ноември Сю починала. Два дни по-късно, на 2 декември, Боб също починал, и двамата не бяха ваксинирани и починали на отделни етажи в болницата.

„Просто се случи много бързо“, каза Чариса.
„Те бяха много сплотена двойка. Нищо не можеше да застане между тях. И за съжаление вирусът ни ги отне в рамките на 46 часа един след друг.“, споделя Стефани.

Двойката била женена от 44 години, и двамата имали здравословни проблеми. Наскоро Боб бил опериран поради усложнения от диабет и имал проблеми с бъбреците, според техния син Джонатан. Сю имала ХОББ, която може да причини блокиране на въздушния поток и проблеми с дишането.

Джонатан още споделя, че баща им е трябвало да бъде поставен на вентилатор и да е в интензивното отделение, но майка им изглеждало, че се подобрява, можела да се движи и дори поискала да яде Тако Бел.

Децата разказали, че са уговорили видео разговор между цялото семейство, за да могат родителите им да се видят как се справят.

Сю се шокирала, когато видяла как е Боб, казва Джонатан.

„Скъпи, трябва да се оправиш. Трябва да се приберем за Коледа“, казала Сю на Боб.

„Наистина мисля, че в този момент сърцето на майка ми се разби.“, споделя още Джонатан.

Ден по-късно Сю починала.

„Възхищението, което татко изпитваше към мама  е голямо, той също не би могъл да продължи без нея“, казва Стефани.

„Родителите ми се обичаха. Нямаше съмнение в това“, каза Джонатан. „Те спазиха клетвата си, докато смъртта ги раздели.“

„Надявам се само да имам любов като тяхната“, каза Чариса.

Братята и сестрите получили урните с праха на родителите си само дни преди Коледа и все още се приспособяват към живота без тях.

Братята и сестрите описват баща си като истински майстор, който вече е готов да помогне на децата си.

„Той беше нашият герой. Той беше този, когото винаги ни помагаше и търсехме „Татко, спукала ми се гума“, „Татко, имам нужда от смяна на маслото“ и той винаги беше там“, споделя още Стефани.

Сега тримата се надяват други да приемат вируса сериозно и да се поучат от случилото се.

„Вирусът е реален и не прощава“, споделя Чариса. „Загубата на един родител от този вирус е нещо ужасно, но загубата и на двамата родители за кратък период от време е ужасяващо.“

Вирусът е отнел повече от 23 000 живота в Аризона и повече от 830 000 в САЩ.

Общо 70 000 случая са в момента в държавата, нараства броя поради варианта Omicron.

Почти 60% от жителите на Аризона са ваксинирани, в съответствие с 62% от американците, които са напълно ваксинирани.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Сашо Кадиев към Иво Димчев по БТВ: Ти нали си гей?

кадри bTV Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев направи странен преход към личните теми в разговора с артиста и певец Иво Димчев, който гостува в студиото на bTV. По темата за връзките, Сашо директно попита: „Ти нали си гей?“ външна реклама Иво Димчев потвърди това, даже допълни, че е „мега …

Незабавни статии
Анджи загина в опустошително цунами на Тонга, докато спасява кучетата си

Снимки: Фейсбук, Angela Glover, Potungaue Koloa Fakaenatula Тялото на британка, изчезнала на остров Тонга, беше намерено от съпруга й. Той ръководеше групата за издирването й, след като тя беше отнесена от опустошителното цунами. Тя е първият човек, за който се знае, че е загинал при бедствието, предизвикано от вулканично изригване. …

Незабавни статии
Иво Димчев шокира Холивуд: Американците не искат да са в Рая, ако Тръмп е там

кадър bTV Българският артист и певец Иво Димчев разказа по bTV за гастрола си в Лос Анджелис, САЩ, където е изнасял домашни концерти. Той не за първи път е в Холивуд, но се оказало, че там помнят предишните му изяви още преди пандемията. Скандалният Димчев, който не се съобразява с …